7 obiecte vestimentare indispensabile femeilor scunde

Pentru ea

#garderoba #stil vestimentar #haine # femeie scunda # ce sa porti daca

7 obiecte vestimentare indispensabile femeilor scunde

Fiecare sezon vine cu noi tendinte in moda, insa nu intoteauna obictele vestimentare noi sunt sunt potrivit pentru oricine. Femeile scunde, de exemplu, intampina mari probleme atunci cand vine vorba despre noile trenduri in moda. Iata cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa te imbraci cu stil si corect, daca esti scunda:

1. Poarta pantofi cu toc

Cei mai credinciosi prieteni ai femeilor scunde sunt pantofii cu toc si platforma. Acestia te ajuta sa capeti rapid inaltime si iti ofera totodata o eleganta uimitoare. Cei mai comozi sunt cei cu tocul de cel mult 10 centimetri.

2. Hainele cu talie inalta

Fustele, pantalonii scurti sau pantalonii simpli cu talie inalta pot face minuni pentru femeile scunde, deoarece creeaza iluzia unor picioare mai lungi. Daca vrei sa dai si mai mult efect tinutei tale, combina aceste piese vestimentare cu pantofii cu toc.

3. Pantalonii cu dungi verticale

Pantalonii cu dungi verticale sunt in mare voga anul acesta. Este deja bine-cunoscut faptul ca liniile verticale stilizeaza look-ul si ofera impresia unor picioare mai lungi si mai subtiri. Asadar nu ezita sa iti imbogatesti si tu garderoba cu astfel de piese vestimentare magice. La fel, dungile verticale asimetrice pe o rochie scurta au darul de a crea iluzia optica pe care ti-o doresti. In plus, acestea nici nu subtiaza talia. 

4. Haine in culori similare

Purtarea unor haine in aceleasi culori ajuta la alungirea corpului si la disimularea piciorelor scurte. Poti purta de exemplu si pantofi cu toc inalt cu blugi trei sferturi pentru a alungi piciorele, insa ai grija la culorile pe care le combini.

5. Fuste si rochii scurte

Femeile scunde ar trebui sa poarte fuste si rochii scurte ori cel mult pana la genunchi. Nu mai lungi insa de atat, pentru a te feri de efectul "picioare taiate".

6. Bluzele cu decolteu in V

Nu toate trucurile pentru femeile scunde se concentreaza pe alungirea picioarelor. O modalitate sigura de a parea mai inalta sunt si decolteurile in V, care creeaza iluzia unui trunchi mai lung si un gat mai subtire.

7. De ce sa te feresti

Daca esti scunda, trebuie sa eviti fustele lungi, pantalonii pescaresti, blugii cu talie joasa, botinele medii si hainele largi ori prea voluminoase.

Foto: imujer.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare