Pentru ea

#tinute 2017 #moda 2017 #carouri #camasa carouri #tinute vara #moda

7 moduri de a purta carourile vara aceasta

Carourile reprezinta imprimeul shic pentru orice sezon, astfel ca le poti purta cu succes si vara aceasta. Pot fi adaptate unei tinute business, dar si uneia casual. Iata cateva modalitati de a adapta carourile tinutelor acestui sezon.

Cu pantaloni scurti

Camasa este probabil piesa cea mai populara cand vine vorba despre materiale in carouri. Pe timp de vara, atat la iesirile cu prietenii in oras, cat si la festivaluri, spre exemplu, poti purta camasa cu colturile legate in talie si cu manecile suflecate, impreuna cu o pereche de pantaloni scurti din blugi.

In tinute office

Camasa in carouri merge la fel de bine si in tinutele de birou. O poti purta cu o pereche de pantaloni uni, deschisi la culoare si cu o curea din piele asortata. Deschide camasa la primii 2-3 nasturi si nu uita de ochelarii de soare.

Pantaloni largi

O varianta foarte interesanta pentru vara sunt pantalonii largi, din material subtire si cu imprimeu in carouri. Poarta-i cu o pereche de snikers si cu un top fara maneci.

Fusta plisata

Probabil ca iti amintesti din fotografiile din tinerete ale mamei fusta in carouri plisata. Ei bine, a revenit in tendinte astfel ca e momentul sa porti si tu o astfel de piesa vara aceasta. Evident, cu cat mai scurta cu atat mai bine.

Cu fusta din tul

Cine zice ca fusta din tul sau tutu-ul sunt doar pentru ocazii speciale? Asorteaza-le cu o camasa in carouri si cu un colier supradimensionat si vei obtine o tinuta cu totul si cu totul speciala. Evident, nu uita de tocuri. Vei arata precum o printesa moderna.

Camasa lunga

O camasa in carouri ceva ma lunga poate fi purtata in loc de rochie. Poart-o cu sandale cu platforma sau cu botine si cu o palarie cu boruri largi.

Cu un costum de baie

Cand mergi la plaja, fie la mare, fie la piscina, ia cu tine si o camasa in carouri. Va face pereche perfecta cu costumul tau de baie si va fi solutia shic de a te acoperi putin atunci cand e cazul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare