Pentru ea

#stil #rochii #rochii nunta #rochii nunta 2012

7 modele trendy de rochii pentru nunta

Sezonul nuntilor a inceput in mod oficial, ceea ce inseamna ca rochiile pentru acest tip de eveniment sunt ele la mare cautare. Vara aceasta, se poarta modele cu imprimeuri colorate, materiale vaporoase, croieli diafane, in stil jucaus.

In cazul in care te afli in cautare de rochii pentru nunta trendy vara aceasta, nu ocoli matasea, dantela si nuantele precum verdele menta, albastrul marin sau dungile multicolore.

1. Rochia verde-menta

Poti merge cu usurinta pe varianta unei rochite verde-menta pal, cu croiala in A clasica si mici insertii de negru (prin cordonul din talie, dantela de pe margini, etc).

2. Rochia albastru marin

Toate nuantele de albastru marin sunt in voga vara aceasta. Poti adapta aceasta tendinta alteia, purtand o rochie pentru nunta turcoaz deschis, din dantela.



Foto: dorothyperkins.com; hm.com

3. Rochia maxi

Daca te avantajeaza rochiile lungi pana in pamant, alege un model maxi cu croiala romana, care sa emane multa eleganta, dar si prospetimea serilor placute de vara.

4. Rochia cu motive tribale

Imprimeul tribal se numara printre cele mai moderne design-uri ale anului 2012, putand fi observat in toate colectiile prezentate pe podium pentru sezonul in curs. Alege o varianta mai subtila, in nuante sobre, precum verdele-oliv inchis.



Foto: target.com; dressbarn.com

5. Rochia cu dungi multicolore

Daca esti adepta stilului mai copilaresc, opteaza pentru o rochita mini cu talie inalta si fusta din satin, imprimata cu multe dungi multicolore foarte moderne.

6. Rochia cu imprimeu de leopard

Cata vreme este atat de popular, rochia cu imprimeu de leopard nu putea sa lipseasca din lista recomandarilor noastre. Este suficient de "cuminte" pentru a nu eclipsa mireasa si destul de seducatoare pentru a-i atrage atentia cavalerului de onoare.



Foto: amazon.com; dorothyperkins.com

7. Rochia asimetrica

Rochia asimetrica este si ea o alegere adaptata noutatilor de stil si este o varianta excelenta daca vrei sa fii sexy, dar la modul subtil. Pentru a accentua aerul sau modern, urmareste un imprimeu abstract, cu nuante specifice verii.



Foto: maurices.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare