Pentru ea

#fusta talie inalta #solduri late #trucuri solduri late #fusta clos #pantofi stiletto

6 trucuri pentru a masca soldurile late

Daca ai soldurile late, probabil ca reusesti un pic mai greu sa iti gasesti tinute magulitoare. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti cumperi haine lalai, care sa  mascheze dimensiunile imperfecte. Trebuie doar sa folosesti cateva trucuri vizuale care sa minimizeze soldurile.
 

Pune accentul pe partea superioara a corpului

Cel mai simplu mod de a crea o proportie de clepsidra in acest caz este sa accentuezi umerii si trunchiul. Daca ai deja umerii lati, concentreaza-te pe decolteu. Unul intr-un "V" adanc, un colier statement sau o esarfa intr-o culoare stridenta sunt optiuni excelente.

Foloseste culorile in avantajul tau



Una dintre cele mai bune moduri de a-ti ascunde soldurile este sa folosesti in partea de jos a corpului culori mai inchise, iar sus, nuante cat mai deschise, mai aerisite. Nu te limita doar la negru atunci cand vine vorba despre culori inchise. Poti folosi o multime de nuante care sa adauge un strop de culoare, de la gri si indigo, pana la bleumarin.

Alege textura potrivita

Tesaturile lucioase pot face soldurile sa para si mai mari, de aceea e important sa alegi corect materialele potrivite pentru pantaloni, fuste sau topuri mai lungi. O material usor, moale, unul dintr-o lana subtire sunt alegeri perfecte. Evita orice fel de printuri puternice pe zona posteriorului si a coapselor si, de asemenea, fereste-te de dungile orizontale.

Poarta topuri pe talie

Crezi sau nu, accentuand talia nu faci decat sa dai corpului tau forma de clepsidra, atat de apreciata dintotdeauna de barbati. Asadar, poarta topuri stramte si nu bluze largi. O curea in talie este cel mai bun truc pentru a-ti sublinia mijlocul si pentru a crea proportii vizuale. Lungimea rochiei trebuie sa se opreasca in jurul genunchilor. Fustele clos sunt cele mai adecvate pentru femeile cu solduri late.

Alege fuste cu talie inalta

Uita de blugii cu talie joasa, daca vrei sa distragi atentia de la coapsele proeminente. Una dintre cele mai bune metode este sa optezi pentru o fusta talie inalta. Asigura-te ca fusta atinge cea mai subtire zona a taliei si poart-o cu o bluza ascunsa sub ea.

Alege pantofii potriviti

Incaltamintea poate juca un rol important in proportionarea aspectului tau, asa ca nu o ignora. Balerinii pot accentua soldurile, mai ales daca ai picioare scurte. Opteaza mai degraba pentru tocuri late sau stiletto. Incaltamintea cu varf ascutit poate contribui si ea la efectul de alungire, facand soldurile mai putin vizibile.

Sursa foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare