Pentru ea

#londra #saptamana modei #stil feminin #fuste lungi #trensuri moda #tinute transparente

6 trenduri de retinut dupa Saptamana Modei de la Londra

Unul dintre cele mai mari evenimente in domeniul modei, Fashion Week London, s-a incheiat ieri, motiv perfect pentru a trage linie si a selecta cele mai importante trenduri care au fost lansate cu acest prilej.

Transparenta

 

Unul dintre aspectele deloc de neglijat ale trendurilor de anul viitor este trasparenta. Probabil ca o buna bucata de vreme vom continua sa vedem pe catwalk modele defiland in sanii aproape goi, asa cum au facut-o zilele acestea pentru Burberry, Erdem si Tom Ford.

In vreme topurile transparente din colectia Burberry Prorsum 2015 au fost asociate cu jachete din denim, pentru a nu arata trupurile in toata spledoarea lor, modelele Tom Ford au defilat in bluze stravezii, mici detalii din paiete acoperindu-le nurii.

Moda sanilor la vedere a fost lansata recent de Rihanna, care a purtat la Gala Premiilor Designerilor de Moda de la New York o rochie stravezie, ce i-a scos in evidenta silueta si... bustul.

Incaltamintea cu talpa joasa

Probabil ca tocurile vor lua o pauza cateva luni bune. Si asta pentru ca unul dintre trendurile lansate pentru sezoanele ce vor urma este incaltamintea cu talpa joasa. Mocasinii colorati au fost vedetele colectiei Burberry Prorsum.

Pielea

Tinutele din piele au facut senzatie pe podium. De la rochiile perforate Mulberry, pana la pantalonii Christopher Kane purtati cu sandale plate, pielea este unul dintre materialele de baza pe care marii designeri le pun la bataie pentru primavara care vine.

Pliurile

Aceasta tendinta a avut o lista lunga de sustinatori, de la Peter Pilotto, J.JS Lee, Christopher Kane, Barbara Casasola sau Margaret Howell. Pliurile se intorc, asadar, insa intr-o forma glam, extrem de ingrijita.

Fustele lungi

Castiga teren si fustele lungi, mulate, dupa cum bine s-a vazut in colectiile Emilia Wickstead, Richard Nicoll si Jonathan Saunders. Materialele sunt fluide, foarte usoare, sau bogate, opulente.

Bermudele

Colorate si scurte, bermudele vor face senzatie anul viitor. Cel putin asta sustin Antonio Berardi, Roksanda si Paul Smith.

Sursa foto: style.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare