Pentru ea

#rochii #tenisi #modele rochii

6 rochii pe care le poti purta cu tenisi

Tenisii sunt in mare voga de cateva sezoane. Maniera de a-i purta insa s-a schimbat radical. Pentru ca sunt confortabili si foarte lejeri, reprezentantele sexului frumos i-au indragit rapid si i-au valorificat, purtandu-i in maniere diverse si foarte inedite. Una dintre tinutele la mare cautare in aceasta toamna sunt rochiile purtate cu tenisi. Iata cateva modele din care te-ai putea inspira:


1. Rochie si tenisi Combo

Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le dau desgnerii este sa nu ne fie teama sa experimentam. Acest lucru se aplica si in cazul acestei combinatii inedite: rochie si tenisi. Asa ca nu iti fie teama sa asociezi o rochie viu colorata, precum un rosu-aprins, cu pereche de tenisi Combo albastri.


2. Rochie turcoaz cu tenisi portocali

Turcoazul este o nuanta nobila, ce aduce aminte de albastrul roial, extrem de versatil. Pentru un look sic si proaspat de zi, combina o rochie turcoaz cu o pereche de tenisi nonconventionali, in nuante de portocaliu sau rosu.


3. Rochia de cocktail cu tenisi

Daca esti o fire indrazneata si nonconformista, tinuta recomandata pentru tine la o petrecere alaturi de prieteni este formata dintr-o rochie de cocktail, usor lucioasa si o pereche de tenisi simpli, albi.


4. Rochia cu imprimeu floral si tenisi

Chiar si firile romantice, adepte ale stilului clasic, pot iesi putin din tipar cu o astfel de tinuta. Pentru ele combinatia perfecta este o rochie cu imprimeu floral si niste tenisi inalti, viu colorati, perfecti pentru persoanele optimiste.


5. Rochia in dungi si tenisi

O tinuta casual, perfecta pentru o plimbare in parc sau la cumparaturi este formata dintr-o rochie simpla, in dungi, asociata cu o pereche de tenisi rosii.


6. Rochie fara bretele si tenisi gri

O tinuta lejera si sic este si cea formata dintr-o rochie clos, tip cocktail, maslinie combinata cu niste tenisi inalti, gri. Aceasta tinuta este perfecta pentru seara, la o terasa sau la o petrecere restransa intre prieteni.



Sursa foto: buzzle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare