Pentru ea

#stil african #stil feminin #haine dama #articole imbracaminte

5 ponturi care te ajuta sa fii sexy in stil african

Printurile africane sunt ultima tendinta in moda. Culorile surprinzatoare, combinate armonios cu printurile subtile sunt un must-have in sezonul urmator. Sunt sic, elegante si uimitoare in acelasi timp. Iata cateva piese vestimentare africane pe care trebuie sa le ai si tu in garderoba in acest sezon, daca vrei sa te aliniezi noilor tendinte in moda:


1. Costumele de baie africane

In sezonul estival 2014, nuantele viu colorate te fac sa fii sexy. Costumele de baie in stil african sunt alegerea perfecta, mai ales combinatiile de culori portocalii cu negru. Acestea emana eleganta si senzualitate in acelasi timp. Iti scot in evidenta bronzul perfect si foarte provocator.


2. Jachetele in stil african

Jachetele biker, cambrate si in culori ce hipnotizeaza nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba incepand cu primavara 2014. Se preteaza oricarui stil, atat cel elegant, cat si cel casual. Versatilitatea lor este uimitoare.


3. Fustele midi in stil african

Fustele midi au revenit in atentia marilor designeri inca din acest an. Usor restilizate, fustele midi sunt ideale pentru orice femeie indrazneata, pentru care eleganta inseamna totul. Asadar, in sezonul urmator, fustele midi cu printuri africane sunt un must-have. Ele se potrivesc atat unui stil conservator, cat si pentru firile rebele.


4. Esarfele in stil african

Fie ca ai o tinuta eleganta, sport sau casual, din outfitul tau nu trebuie sa lipseasca esarfele. Cel mai nou trend sunt esarfele africane. Acestea se caracterizeaza prin printuri grafice in nuante vii si cat mai diverse si sunt alegerea perfecta pentru primavara 2014.


5. Bratarile in stil african

Sa fii provocatoare nu inseamana sa ai cele mai sexy tinute. Niste simple bratari in stil african, in culori explozibile pot sparge monotonia oricarei tinute si iti pot oferi un aer distinct, misterios si foarte multa senzualitate. Asadar, achizitioneaza-ti si tu cat mai repede bratari africane, multiple, pentru a fi sexy sezonul viitor.


Sursa foto: vogue.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului