Pentru ea

#accesorizare rochie #reutilizare rochie #rochie domnisoara de onoare

6 moduri de a accesoriza rochia de domnisoara de onoare

Diversele moduri in care poti accesoriza rochia de domnisoara de onoare iti pot salva bugetul mai mult decat crezi. In sezonul nuntilor, poti economisi sume consistente prin stapanirea artei de a face o rochie sa para cu totul alta prin bijuteriile, pantofii si gentile cu care o asortezi.

Sfatul stilistilor pentru reprezentantele sexului frumos care vor sa isi reutilizeze rochia de domnisoara de onoare si la alte ocazii este sa gaseasca moduri istete de a o accesoriza.


1. Rochia clasica in nuante neutre


Un prim pas catre "reciclarea" stilului de tinuta potrivita pentru evenimentele speciale este sa alegi o rochie eleganta clasica, in tonuri neutre, care sa iti permita o versatilitate maxima de accesorizare.

De pilda, poti opta pentru un model midi fara bretele, cu talia marcata si fusta usor conica. Exista cel putin doua variante inteligente de a o asorta cu gust accesoriilor. Prima varianta este sa o porti cu sandale-platforma negre, geanta plic gri cu accente mov prafuit si cercei din pietre semi-pretioase in acelasi ton neutru.

A doua varianta, mai putin sofisticata, este excelenta pentru o iesire in oras cu prietenii, un spectacol de teatru etc: sandale negre din lac cu toc gros, geanta cu tinte si colier auriu XXL.



Foto: refinery29.com


2. Rochia maxi in nuante indraznete


Un alt model recomandat pentru rochia de domnisoara de onoare este croiala maxi in nuante indraznete, precum verdele-crud. Prima varianta de a o accesoriza este sa optezi pentru sandale bej si bijuterii aurii, precum o bratara supradimensionata si o brosa chic.

Varianta pentru un eveniment casual este sa o asortezi cu o vesta din denim, palarie de soare cu bor lat, geanta din paie si sandale cu talpa plata, extrem de confortabile.



Foto: refinery29.com


3. Rochia mini feminina


Daca ti se potriveste mai degraba o rochie mini feminina, intr-o culoare calda precum rosul coral, exista si in acest caz mai multe moduri prin care o poti purta la evenimente diverse cu ajutorul accesoriilor.

Pentru o nunta sau o petrecere cu fast, ai nevoie de o geanta-plic in nuanta bronzului, pantofi cu toc somon si cercei maron. O poti purta apoi la birou sau la o intalnire de afaceri daca o asortezi cu un sacou cu imprimeu floral, pantofi cu toc negri si geanta casual clasica.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare