Pentru ea

#stil #tendinte culori 2012 #tendinte culori primavara 2012 #tinute verzi primavara

6 moduri chic de a purta verdele in aceasta primavara

Verdele aprins este una dintre cele mai populare nuante primavara aceasta, iar tu ai cu siguranta nevoie de cateva ponturi despre cum o poti introduce in tinutele zilnice fara sa dai gres. De aceasta data, culorile tari nu sunt restrictionate in cadrul ansamblului vestimentar, ci au voie sa fie dominante si diversificate. Iata 6 moduri chic de a purta verdele in aceasta primavara.

Fie ca vorbim de bluze, pantaloni , genti si alte accesorii, verdele isi are rezervat un loc de cinste in cadrul tinutelor trendy pentru primavara 2012 .

1. Geanta verde

Tine la indemana o geanta verde, vesela si atragatoare, care sa te ajute la suplimentarea culorilor in cadrul tinutele plictisitoare. Mai mult decat atat, o poti asorta si altor piese in nuante indraznete, precum sacourile colorate in dungi sau blugii deschisi la culoare, conform tendintelor sezonului cald de anul acesta.

2. Topul verde-menta

Verdele-menta este o alternativa eleganta aceleiasi culori primavaratice, pe care o poti purta in cadrul unui top asortat cu o pereche de pantaloni oranj-mandarin sau blugi in acelasi ton. Vrei imprastia peste tot buna dispozitie si pofta de viata.



Foto: refinery29.com

3. Imprimeurile in dungi

Cata vreme imprimeurile in dungi fac legea in randul tendintelor vestimentare in sezonul cald, cu siguranta o bluza in linii verzi-bleumarin iti va flata silueta. Indrazneste sa mergi mai departe si adauga tinutei popularii pantaloni cu print floral, alt element fierbinte care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba.

4. Botine verzi

Nu uita nici de aspectul picioarelor tale. O pereche de botine verzi din piele intoarsa sunt ca o gura de aer proaspat dupa cizmele de iarna in culori sobre.


Foto: refinery29.com
 

5. Pantaloni verzi

Amestecarea nuantelor tari pentru a obtine o tinuta de tip "bloc de culori" este un mod distractiv si fermecator de a fi la moda in aceasta primavara. Poti incepe cu o pereche de pantaloni verzi, pe care sa ii asortezi cu un top turcoaz si curea galbena.

6. Rochia pulover in dungi verzi

Rochia-pulover a fost in voga iarna trecuta si isi mentine actualitatea si in aceasta primavara, dar cu o infatisare mult mai proaspata: poart-o in nuante de verde si crem sau alb, pentru un aspect feminin, relaxat si foarte atragator.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare