Pentru ea

#costum de baie #stil feminin #sezon estival #alegere costum de baie #costum de baie femei

6 modele de costume de baie, ideale pentru aceasta vara

Zilele caniculare de vara nu sunt prea departe, asa ca este timpul sa iti alegi costumul de baie potrivit pentru acest sezon. Fie ca mergi in concediu la mare, fie ca alegi sa petreci un weekend la piscina, costumul de baie este o piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. Iata cateva modele din care te poti inspira atunci cand iti alegi costumul de baie!


1. Costum de baie cu imprimeu floral

Distractie, soare, plaja si un costum de baie inflorat. Se pare ca aceasta este una dintre formulele unei vacante ideale. Un costum inflorat in doua piese te va ajuta sa te faci remarcata si sa-ti scoti in evidenta bronzul perfect.


2. Costum de baie in stil barbatesc

Pantalonii foarte scurti, asemanatori cu cei pe care ii poarta barbatii la plaja, sunt in tendinte in aceasta vara. Nu doar ca sunt foarte comozi, dar te pot ajuta sa maschezi si anumite imperfectiuni ale corpului tau.


3. Costum de baie in stilul anilor '60

Moda anilor '60 revine in aceasta vara si in ceea ce priveste costumele de baie. Slipul cu talia inalta nu este doar un obiect vestimentar in trend, dar iti este si de mare ajutor, in cazul in care n-ai reusit sa-ti tonifici abdomenul si nu vrei ca acest lucru sa se vada.


4. Costum de baie practic

In cazul in care ai un bust generos, este recomandat sa alegi un sutien ale carui cupe sa iti ofere stabilitatea de care ai nevoie, pentru a evita incidentele neplacute.


5. Costum de baie intr-o piesa

Costumul de baie intr-o piesa, cu decupaje in partea din fata, iti scoate foarte bine in evidenta picioarele. Este un costum de baie pe care il poti folosi cand mergi la petrecerile de pe plaja.


6. Costum de baie cu efect de push-up

Sutienul in forma triunghiulara, cu volanase, creeaza acelasi efect ca sutienul cu push-up. Asadar, daca vrei sa te faci remarcata si in timp ce te bronzezi pe plaja, poti alege un sutien care sa iti evidentieze cat mai bine sanii. Bretele sutienului sunt subtiri, asadar nu iti vor ramane urme vizibile de la bronz.



Sursa foto: moda-tyt.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului