Pentru ea

#garderoba #moda #tinuta #toamna #haine

6 lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba de toamna

Ploaie si cer inorat? Nu trebuie sa neglijezi felul in care arati daca tii la stilul personal, doar pentru ca nu mai poti purta haine subtiri . In fiecare anotimp, specialistii in moda aduc in prim plan articole vestimentare menite sa aduca un plus de stralucire imaginii personale.

Iata 6 produse care nu ar trebui sa-ti lipseasca in aces sezon din sifonierul cu haine:

Jeansi gri

Moda anilor 80 s-a intors si starneste panica in sifoniere! Desi si-au facut aparitia inca din primavara, jeansii gri se impun in acest sezon. Se poarta diverse modele, de inspiratie vintage sau rock, in mai multe nuante de gri sau combinatii de culori gri-alb, gri-negru, in functie de look-ul pe care vrei sa-l adopti.

Pulover asimetric

Lana, mohair sau casmir, indiferent pentru ce material optezi, puloverul din aceasta toamna trebuie sa aiba o forma interesanta. Specialistii in moda ne propun pentru acest an: puloverul asimetric. Se poarta puloverele lungi, deschise in partea din fata, insa fara nasturi, capse sau fermoar, care se prind doar cu un cordon.

Culorile la moda in acest sezon sunt: maron glace, pruna, indigo, mustar, brun si negru. Acest tip de pulover poseda un avantaj important, iti permite disimularea rotunjimilor, subliniind feminitatea.

Jacheta militareasca

Jacheta miltareasca nu trebuie sa te duca cu gandul la o tinuta sobra, lipsita de feminitate . Intr-adevar inspirata din tinutele ofiterilor din armata, jacheta militareasca a fost piesa de baza in creatiile multor designeri celebri precum Burberry , Galliano, H&M.  

Cu umeri bine conturati, cu nasturi metalici si embleme impunatoare, jacheta in stil army a fost deja adoptata in tinuta ei de binecunoscuta cantareata Rihanna. Poti opta pentru clasicul negru sau pentru o nuanta mai calda, precum  crem sau kaki.

Cizme din piele intoarsa

Cizmele din piele intoarsa s-au intors sau... poate ca nu au disparut niciodata! Insa, in acest anotimp se va pune un accent deosebit asupra lor. Se pot asorta atat la jeansi cat si la o fusta scurta din denim, totul depinzand de dispozitie si de locul in care mergi.

Geanta „leopard”

Imprimeurile in acest sezon sunt: in-dis-pen-sa-bi-le! Motivele animaliere, cu o tenta salbatica, vor seduce si vor face furori. Daca indraznesti sa porti un obiect vestimentar, nu ezita in a-l afisa, insa daca nu vrei sa atragi privirile prea tare, opteaza pentru un accesoriu mai mic: o geanta sau o curea. O geanta stil „leopard” iti va aduce acea nota de mister de care are nevoie orice tinuta feminina .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare