Pentru ea

#stil #fuste office vara # fuste vara # tinuta office vara

6 fuste perfecte pentru birou pe canicula

Canicula poate fi un obstacol major in alegerea tinutelor pentru birou, dar nu si daca accepti in tinutele tale fuste perfecte pentru temperaturi ridicate. Nu ne referim strict la fuste mini, ci la toate modelele si lungimile de fuste vaporoase si casual-chic, care sa iti inveseleasca aparitiile cotidiene de la serviciu.

Odata cu vara, a sosit momentul sa mai renunti la vesnicii pantaloni de serviciu si sa iti arati picioarele in fuste perfecte pentru birou. Canicula este prilejul ideal sa adopti aceasta schimbare importanta, fie ca alegi eleganta fustei creion sau puterea de seductie a fustei maxi.

1. Fusta midi cu imprimeu

Imagineaza-ti cat de frumos se vor asorta camasile tale cambrate cu o fusta midi in croiala de tip A, cu nasturi si banda lata in talie. Pentru a-ti pastra aerul sobru, opteaza pentru nuante "cuminti", precum bejul si maronul.

2. Fusta mini cu imprimeu etnic

Vara 2012 fara cel putin un imprimeu etnic in garderoba va fi una banala. Iata de ce ai nevoie de o fusta mini cu acest model, intr-o combinatie neutra, de alb si gri de pilda.



Foto: refinery29.com

3. Fusta midi cu plisata

Fusta plisata este extrem de populara anul acesta, are un usor aer retro si este perfecta pentru mentinerea unei temperaturi placute pe vreme caniculara. Opteaza pentru un imprimeu floral, obligatoriu in vara 2012.

4. Fusta creion

Mereu la moda si extrem de eleganta, fusta creion ramane o optiune excelenta chiar si pe timp de canicula. Daca tinem cont de tendintele cromatice si specificul sezonului, atunci albastrul cobalt este nuanta ideala in care sa o porti.



Foto: refinery29.com

5. Fusta midi in nuante neon

Este inutil sa iti amintim de actualitatea nuantelor neon si de locul lor important pe lista tendintelor verii in curs. Iata de ce fusta midi colorata in multe dungi reflectorizante te aliniaza instant rigorilor modei.

6. Fusta maxi alba

Daca iti plac aparitiile diafane pe timpul verii, atunci este momentul sa achizitionezi o fusta maxi alba, usor de asortat si excelenta in lupta cu temperaturile tropicale.



Foto: refinery29.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului