Pentru ea

#pantofi garkony #incaltaminte romaneasca #pantofi office #pantofi din piele #pantofi

5 trucuri care te ajuta sa porti pantofi cu toc inalt fara sa te doara picioarele

Ce poate fi mai sexy decat o pereche de pantofi cu toc inalt! Face picioarele frumoase, suple, iar mersul si postura mult mai elegante. Totusi, nu e usor sa ii porti daca nu esti obisnuita. Durerile de picioare pot deveni cumplite. Nu insa si daca stii urmatoarele trucuri:

 

Alege incaltamintea in care te simti cel mai comod

E important sa te simti comod intr-o pereche de pantofi. Important este calapodul, modul in care au fost confectionati si materialele folosite. Daca toti acesti parametri sunt atent respectati, pantofii sunt usor de purtat, chiar si atunci cand au tocuri de 10 centimetri inaltime.

Producatorul roman de incaltaminte Garkony realizeaza pantofi cu branturi prevazute cu un buret special, care ofera un plus de cofort intrucat absorb socurile si umplu golurile dintre talpa piciorului si talpa interioara a pantofului.

Fa exercitii de incalzire a muschilor

 

Practic, muschii si ligamentele dor atunci cand porti timp de mai multe ore incaltaminte cu toc inalt. De aceea, e bine ca inainte sa pornesti la drum cu pantofii tai cei mai frumosi sa faci cateva exercitii. Roteste gleznele de zece ori intr-o directie si de zece ori in cealalta, apoi fa tot atatea ridicari pe varfuri. Iti vei simti picioarele mult mai relaxate si pregatite pentru o zi la inaltime. Chiar si pe tocuri de 9 centimetri, asa cum sunt pantofii din piele din imaginea de mai sus.

Fa pasi mari

 

Poate ai vazut fotomodelele pe podiumuri cum calca facand pasi mari si balansandu-si corpul. Dincolo de faptul ca este o tehnica de mers care imprima tinutei o senzualitate aparte, este si foarte practica, intrucat se stabileste mult mai bine centrul de greutate reusind sa iti pastrezi foarte usor echilibrul, ceea ce pe tocuri inalte pare aproape imposibil la prima vedere.

Cu pantofii Garkony garantat nu vei avea nicio problema. O spun miile de femei care i-au purtat in ultimii ani.

Poarta doar incaltaminte potrivita

 

Fii atenta atunci cand comanzi o pereche de pantofi. Alege intotdeauna marimea potrivita si, pe cat posibil, probeaz-o inainte de a pleca la drum. In cazul dreptacelor, piciorul drept este de regula mai mare cu jumatate de numar decat stangul. La stangace este invers. De aceea, este bine sa probezi pantoful din piciorul putin mai lung pentru ca altfel vei avea mult de indurat.

Orice pereche de pantofi produsa sub brandul Garkony ai comanda si ajungi la concluzia ca nu ti se potriveste o poti returna in termen de 14 zile.

Poarta pantofi cu tocul gros

 

Daca e pentru prima data cand porti pantofi cu toc inalt ar fi bine sa incepi cu o pereche cu toc gros. In felul acesta iti vei mentine mult mai usor echilibrul si nici picioarele nu te vor mai durea atat de mult. Producatorul roman de incaltaminte din piele Garkony vine in intampinarea ta cu o serie de pantofi moderni cu toc gros sau chiar cu toc mai jos, astfel incat sa ai un start perfect in „lupta” cu tocurile inalte.

Foto: garkony.ro/blog

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare