Pentru ea

#coafuri #coafuri boho-hippie #coafuri retro

5 tipuri de coafuri in voga toamna aceasta

Toamna 2013-2014 vine cu mari schimbari in ceea ce priveste coafurile, care sunt mult mai spectaculoase si aduc o nota noua, plasata la limita intre rigiditate si fragilitate. In aceasta toamna, revin la moda coafurile opulente, extravagante, insa extrem de feminine si care pun in lumina fizionomia. Iata care sunt cele mai in voga coafuri toamna aceasta.

1. Cozile

Daca in sezonul cald s-a renuntat la cozile de cal rigide, in detrimentrul coafurilor messy, neglijente, in aceasta toamna ele sunt vedeta. Hairstylistii propun numeroase maniere de a purta clasicele cozi de cal: fie simple si lejere, fie stranse in jos, fie inalte si perfect aranjate.





2. Coafurile cu aspect de par umed

Wet hair look, asa cum le numesc hairstylistii, au fost privite cu reticenta la inceputul acestui an, cand si-au facut aparitia, insa toamna aceasta iau amploare. Coafurile cu aspect de par umed poti fi perfecte pentru orice tip de tinuta, ele emana atat feminitate, cat si suprematie si putere. Le poti aranja in asa fel incat sa ai un look elegant, cat si un look rebel, neglijent.

3. Coafurile retro

Coafurile retro din anii '20, '40 si '60 raman in tendinte si toamna aceasta. Ele au un aspect mult mai dramatic, insa scot perfect in evidenta fizionomia, feminitatea si eleganta simpla, insa de mare efect a Epocii de Aur.



4. Coafurile boho-hippie

Toamna aceasta, coafurile boho-hippie sunt in mare voga. Cozile impletite complexe, care pun in evidenta totusi perfect coada impletita sunt un must-have. Acest tip de coafura este ideal pentru o femeie indrazneata, insa eleganta si senzuala, care stie sa isi evidentieze feminitatea si intr-o maniera rebela, neglijenta.


5. Coafurile accesorizate

In sezonul toamna-iarna 2013-2014, hairstylistii pun mare pret pe coafurile accesorizate. Acestia propun numeroase bijuterii, bentite sau panglici inedite pentru o coafura sic, care sa te scoata in evidenta si sa te faca sa te simti altfel. Printre accesoriile preferate toamna aceasta raman insa palariile, care iti dau un look surprinzator, de efect.



Sursa foto: hairstylese.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare