Pentru ea

#idei tinute birou #moda #stil feminin #tinute birou #tinute office

Tinute office cu care sa atragi toate privirile

Tinutele office nu sunt tocmai permisive cu intentia ta de a-ti oglindi in vestimentatie pasiunea pentru moda. In afara de camasile clasice, pantalonii din stofa sau satin "la dunga" si sacourile standard, mai raman destul de putine optiuni pentru a fi cu adevarat un reper in moda.

Cele minimum 40 de ore pe care le petreci la serviciu saptamanal sunt motivatia suficienta de a afisa tinute office care sa te ajute sa atragi toate privirile.


1. Tinuta office cu pantaloni imprimati

Pantalonii cu imprimeu inlocuiesc cu brio variantele clasice si plictisitoare ale acestei piese vestimentare pentru birou. Pentru a respecta rigorile unei tinute office, opteaza pentru palete cromatce neutre si imprimeuri discrete. O bluza monocromatica si o pereche de sandale cu toc patrat si barete late completeaza cu brio ansamblul!


2. Tinuta office cu blazer lejer

Daca te-ai saturat de sacourile clasice cambrate, incearca sa le inlocuiesti cu blazere feminine lejere, cu fermoar si imprimeu in dungi, pentru un plus de actualitate in tendinte. Asorteaza acest tip de blazer cu pantaloni vaporosi de vara, un top fara umeri din matase si pantofi cu imprimeu floral.


3. Tinuta office cu imprimeu psihedelic

Imprimeul psihedelic este o tendinta puternica a sezonului, pe care o poti adapta cu succes tinutelor tale office. Poarta un top peplum cu acest print fascinant, asortat cu o fusta-creion monocromatica, colier supradimensionat si pantofi cu toc patrat.


4. Tinuta office cu pantofi fara toc

Vrei sa fii eleganta, fara sa porti pantofi cu toc incomozi? Dorinta ta se poate indeplini! Alege o pereche de pantofi cu talpa plata, intr-o nuanta metalica (foarte trendy in aceasta perioada), pe care sa ii asortezi cu pantaloni skinny monocromatici, top lejer cu print alb-negru si geanta in nuante neutre.


5. Tinuta office cu rochie din matase

O rochie din matase clasica, ce urmareste linia corpului si surprinde printr-un imprimeu geometric modern, poate fi acea gura de aer proaspat la care ravnesti. Asorteaz-o cu pantofi cu varf ascutit, colier statement si geanta in tonuri neutre, pentru un look impecabil!



Sursa foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului