Pentru ea

#vedete #stil feminin #tinute de seara #rochii de seara #rochii

5 tinute inedite de seara purtate de vedete

Daca esti o fire indrazneata, mereu in cautarea unor outfituri cat mai extravagante si inedite, te poti inspira din numeroasele tinute pe care vedetele, la fel de indraznete si extrovertite ca tine, le-au purtat la unele dintre cele mai pretigoase evenimente. Iata cateva dintre vedetele care au purtat tinute inedite si care au atras aprecierele criticilor cu alegerile pe care le-au facut:


1. Loredana Groza

Loredana Groza este bine cunoscuta pentru stilul sau excentric. Desi a trecut de varsta de 40 de ani, artista adopta tinute inedite, cu care niciodata nu da gres, asa ca nu iti fie teama sa te inspiri din colectia de rochii de seara purtate de vedeta.

Culorile tari sunt printre preferatele vedetei. Una dintre tinutele cu care a facut furori este o rochie aurie, cu paiete, sclipitoare, si cu umerii tridimensionali. Daca adopti o astfel de tinuta, combin-o cu o pereche de sandele cu curele fine negre sau o pereche de pantofi nude.


2. Andra

De cand a apelat la serviciile unui designer, vestimentatia Andrei s-a schimbat complet, aparitiile sale fiind apreciate la mai toate evenimentele mondena. Una dintre rochiile cu care Andra a impresionat a fost cea pe care a purtat-o la botezul fiului sau, David. Vedeta a purtat atunci o rochie rosie, scurta in fata si cu o trena cu multe volanase, care ii dadea un aer proaspat, dar si o nota de extravaganta subtila.


3. Lady Gaga

Daca te pregatesti pentru o petrecere si vrei sa adopti o tinuta mai indrazneata, poti alege o rochie portocalie, creion, cu volanse, precum cea purtata de cantareata Lady Gaga.


4. Corina Bud

Daca vrei sa ai un aer misterios si provocator, poti alege o rochie de seara alba, transparenta in partea de sus si din dantela, precum cea a cantaretei Corina Bud. Pentru a scoate si mai mult in evidenta tinuta, poti sa o combini cu o pereche de sandale cu toc inalt si platforma.


5. Beyonce

Nude-ul este la mare cautare vara aceasta, asa ca nu ezita sa porti aceasta nuanta, care este perfecta atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele de seara. O rochie inedita, in aceasta nuanta, a purtat si cantareata Beyonce la Premiile Grammy.



Sursa foto: frumoasele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului