Pentru ea

#stil #tinute 2012 #tinute indraznete

5 tinute indraznete pe care sa le incerci anul acesta

Croielile extreme sunt intens agreate de industria modei in 2012, cand excentricitatea si-a reluat locul de cinste in randul tendintelor. Exista o serie de tinute indraznete pe care sa le incerci anul acesta, precum pantalonii extra-largi, fuste foarte lungi si alte forme extreme.

Nu stii niciodata cand o aparitie in afara obisnuitului iti poate aduce beneficii majore. In plus, originalitatea unor tinute indraznete nu poate fi copiata cu usurinta, spre bucuria iubitoarelor de moda dornice sa fie unice. Iata ce poti incerca anul acesta, la sugestia specialistilor.

1. Tinuta de un milion de dolari

Secretul crearii unei tinute care pare sa valoreze milioane de dolari este sa te asiguri ca fiecare piesa in parte transmite cate un mesaj diferit. Sandale elaborate, pantaloni cu imprimeu rafinat, o camasa eleganta fara maneci colorata intens - toate acestea arata minunat impreuna.

2. Tinuta eleganta-lejera

Mai "taie" putin din eleganta unei rochii maxi clasice cu ajutorul unei jachete de motociclist fara maneci si cu o pereche de tenisi simplu. O coada de cal prinsa in crestetul capului este extrem de bine adaptata acestui look.



Foto: refinery29.com

3. Tinuta proportiilor oscilante

Joaca-te cu proportiile si poarta o fusta evazata din denim cu o camasa vaporoasa din matase si sandale cu tocul gros.

4. Tinuta cu pantaloni extra-largi

Probabil ca toate reprezentantele sexului frumos au in garderoba un top marinaresc sau cu imprimeu in dungi, care merge de minune cu femininii pantaloni extra-largi. In anii '80, acestia purtau numele de "fusta-pantalon" si se bucurau de o popularitate crescuta, revenita in prim plan in 2012.



Foto: refinery29.com

5. Tinuta rebela sport

Cu un trenci clasic "scortos", o pereche de pantaloni scurti din denim cu decupaje si tenisi, poti obtine o tinuta interesanta pentru o seara in oras cu prietenii. Inlocuieste trenciul cu o vesta eleganta, pentru serile calduroase de vara.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului