Pentru ea

#stil #tendinte toamna 2012 #tedinte denim toamna 2012 # tendinte denim # haine denim # haine denim toamna

5 tendinte in denim pentru toamna 2012

Toamna 2012 aduce clasicul denim la loc de cinste. Principalele tendinte in purtarea acestui material versatil sunt inspirate din stilul anilor '80, cand croielile si detaliile denimului au luat turnura nonconformista, aproape extrema.

Iubitoarele de moda nu mai trebuie sa aleaga in sezonul toamna-iarna 2012-2013 intre denim prespalat si inchis la culoare. Creatorii de moda recomanda si imprimeurile florale sau verdele-menta pentru blugii si jachetele din denim. Iata 5 tendinte principale de care sa tii cont in aceasta toamna!

1. Denimul filmat

Cu un aspect umedi si lucios, denimul filmat este foarte chic atunci cand vrei stralucirea unei tinute din piele, dar ai nevoie de confort si de posibilitatea investitiilor reduse la shopping. Toamna aceasta, jeansii, gecile, fustele si rochiile din denim filmat sunt obligatorii pentru garderoba ta!

2. Denimul verde

Daca te-ai saturat de blugii albastri, negri si gri, te va bucura vestea pe care ti-o dau designerii in aceasta toamna: se poarta denimul verde menta, o nuanta eleganta si vesela in acelasi timp, care iti confera un aer mai tanar si mai proaspat.




Foto: sheknows.com, myntassets.com

3. Denimul cu imprimeu floral

In culori mai inchise si cu modele florale mai mari, imprimeurile toamnei pentru denim seamana cu fundalul bine definit al monitorului de la PC: linii bine conturate, contraste fermecatoare si forme perfecte.

4. Denimul masculin

Croielile masculine, largi pe picior, cu petice sau zone rasfirate, nu sunt o tendinta noua, insa este remarcabila rezistenta lor in trend de cativa ani incoace. Poarta-i cu pantofi cu toc si talpa platforma, pentru un look feminin!



Foto: bloomingdales.com, thestyleandbeautydoctor.com

5. Denim cu buline polka

Intr-o varietate de dimensiuni, culori si fundaluri, imprimeul cu buline polka este foarte popular toamna aceasta pentru piesele vestimentare din denim. Poti opta pentru combinatii de culori indraznete, pasteluri cu tonuri aprinse sau clasicul imprimeu alb-negru, cu care nu poti da gres niciodata!



Foto: nastygal.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului