Pentru ea

#tendinte toamna 2012 #stil #haine toamna #tendinte toamna

5 tendinte de toamna de achizitionat urgent

Cum principalele tendinte de toamna au luat contur deja in urma desfasurarii colectiilor de moda pentru sezonul rece al anului 2012, exista o lista de prioritati de achizitionat urgent. Cu cat te pregatesti mai repede de reinnoirea garderobei, cu atat vei evita aglomeratia din magazine. Sa nu mai vorbim de preturile mult mai mici ale pieselor care inca nu au fost popularizate ca tendinte majore pentru toamna.

Acum te zbati sa scapi de efectele caniculei, insa foarte curand vedea cum scaderea mercurului din termometru te trimite urgent la cumparaturi. Iata care sunt principalele tendinte de toamna, de achizitionat urgent pentru sezonul rece al anului 2012.

1. Pantalonii de smoching

Toamna aceasta, reprezentantele sexului frumos imprumuta pantalonii de smoching din garderoba masculina. Particularitatea lor consta in combinatia de doua nuante neutre, precum negrul si bejul sau negrul si visiniul.

Se potrivesc de minune tinutelor de birou, sunt caldurosi si sofisticati. Mai exact, pantalonii de smoching se adreseaza doamnelor desavarsite.



Foto: douxdesir.wordpress.com

2. Rochia din dantela

Toamna aceasta, se poarta foarte mult rochia din dantela, insa intr-o varianta foarte sofisticata si mult mai complexa decat ne-am obisnuit. Maneci lungi sau 3/4, modele incarcate, combinatii de culori sobre sau dimpotriva, foarte feminine si "vii".

3. Puloverul cu imprimeuri grafice

O alta piesa in tendinte pentru toamna anului curent este puloverul cu imprimeuri grafice, o propunere usor copilareasca, insa perfect adaptata lumii adulte.



Foto: coolspotters.com; leopard.org

4. Jacheta masculina

Tot in randul tendintelor adresate reprezentantelor sexului frumos se numara si jacheta masculina, cu fermoar si guler rotund, prevazuta cu buzunare supradimensionate. Poate fi purtata in tinute cu pantaloni, fuste si chiar in combinatie cu o rochie feminina.

5. Haina blazer

Dupa sezoane intregi in care paltonul cambrat a dominat tendintele, haina de tip blazer, cu croiala dreapta, a luat cu asalt podiumurile de moda. Liniile fine, elegante si lejere pe trup vor fi in voga toamna aceasta.



Foto: lyst.com; efashiontrend.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare