Pentru ea

#modele sacouri #sacouri dama #tinute sacou

5 sacouri de dama potrivite anotimpului rece

Chiar daca nu este o piesa vestimentara exclusiv feminina, sacoul si-a facut loc cu usurinta si in tinutele doamnelor. Reinterpretat si adus la un design care sa ii permita purtarea la o rochie, o fusta si chiar si la o pereche de pantaloni eleganti, sacoul ar trebui sa nu lipseasca din garderoba voastra. Este ideal de purtat chiar si in anotimpul rece. Fie ca alegeti un maieu delicat pe dedesubt, o bluza, o camasa sau direct o rochie, puteti fi sigure ca o sa aratati senzational purtand aceasta piesa vestimentara.

Si pentru ca iarna este mai aproape decat ne-am fi asteptat, in continuare vrem sa va aratam cateva sacouri de dama ideale pentru acest anotimp. Speram sa fie pe placul vostru!

Una dintre culorile care se potriveste cel mai bine iarna, dar si spre sfarsitul toamnei, este bleumarinul. Se poate asorta foarte usor cu alte culori si de asemenea este potrivita in orice imprejurare, atat pentru mers la birou, dar si pentru o intalnire de afaceri sau o cina alaturi de prieteni. De aceea, va recomandam Sacoul bleumarin din stofa bucle. Acesta este cusut cu fir negru cu sclipici si poate fi purtat cu usurinta atat la o pereche de pantaloni, dar si la o fusta office (de preferat dreapta sau conica). Are o croiala clasica, maneci lungi, este captusit si se inchide cu patru nasturi negri cu argintiu.

Combinatiile cromatice de alb si negru sau negru cu bej ori crem sunt unele dintre cele mai reusite si mai potrivite pentru sezonul acesta. Asa ca profitati si purtati cat mai multe piese vestimentare de acest tip si va asiguram ca nu veti regreta. Va sugeram sa va indreptati atentia spre un Sacou din brocard elastic negru cu crem. Are o croiala clasica, este confectionat din brocard, se inchide cu patru nasturi de tip perla si este fabricat in Romania.

Daca va doriti un sacou deosebit, elegant, o sa va placa foarte mult Sacoul pepit cu broderie neagra. Acesta este captusit, are o croiala clasica si un decolteu rotund cu decupaj, decorat cu broderie neagra, foarte frumoasa. Este tipul de sacou pe care il puteti purta in zilele in care doriti sa va simtiti speciale, dar nu stiti ce sa alegeti. Se potriveste foarte bine la fuste, rochii, dar si alaturat unei perechi de pantaloni.

Revenind la una dintre combinatiile noastre preferate, alb cu negru, va prezentam si Sacoul elegant alb cu negru. La acest model, predomina mai mult albul, de aceea este ideal chiar si pentru cand va incepe sa ninga, pentru ca se va asorta cu peisajul. Este un sacou calduros, foarte comod si usor de purtat, care se inchide cu patru nasturi negri.

Si ultimul produs din categoria aceasta este Sacoul din stofa bucle cu garnitura satinata. Acesta are o cromatica deosebita, care o sa va inveseleasca si o sa aduca un plus de bucurie chiar si in zilele mohorate. Este un sacou captusit ce se inchide cu cinci nasturi. Clapele sacoului sunt si ele decorate cu garnitura satinata intr-o culoare deosebita si cu nasturi.

Suntem curiosi sa stim care dintre sacouri a fost pe placul vostru si de ce!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare