Pentru ea

#stil feminin #nunta #rochii lejere #rochii elegane #tinuta nunta #tinuta de vara

5 rochii lejere, dar elegante pe care le poti purta la o nunta

Sezonul nuntilor deja a inceput, iar alegerea unei rochii potrivite pentru a participa la un asemenea eveniment nu este nici pe departe o alegere usoara. Nu doar ca trebuie sa alegi o tinuta vestimentara in care sa te simti bine, dar aceasta nu trebuie sa fie nici iesita din comun, fiindca risti sa atragi toate privirile asupra ta, iar mireasa s-ar putea simti neglijata. Iata cateva modele de rochii pe care le poti purta vara aceasta la nuntile la care esti invitata!


1. Rochie perforata

O rochie perforata poate fi o alegere inspirata pentru o tinuta de nunta, mai ales in timpul zilei. Acest model de rochie iti ofera lejeritatea de care ai nevoie pentru a te simti confortabil, insa te ajuta sa fii si eleganta. O poti purta cu o pereche de sandale cu platforma inalta sau cu pantofi cu tocul gros.


2. Rochie clos

Rochia clos este vedeta acestui sezon si nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Fie ca alegi o rochie din dantela, din matase sau din tricot, vei reusi sa fii sic si sa te simti bine intrega zi.


3. Rochie maxi colorata

Daca nu iti place sa porti incaltari cu toc, poti alege o rochie maxi colorata care sa iti permita sa optezi pentru sandale cu platforma joasa. Dungile sunt la moda in aceasta vara, astfel ca te poti imbraca intr-o rochie in dungi pentru a participa la nunta. Accesorizeaz-o cu o curea subtire si vei fi gata de distractie!


4. Rochie lejera de vara

Rozul este una dintre culorile in voga in acest sezon, iar o rochie intr-o astfel de nuanta este ideala pentru o nunta. Un colier elegant la gat si o pereche de sandale cu tocul foarte inalt iti vor completa tinuta si te vor ajuta sa arati incantator.


5. Rochie maxi inflorata

Intrucat vara este sezonul veseliei si al frumusetii, o rochie inflorata poate fi o alegere minunata! Prin urmare, pentru a fi eleganta la evenimentul la care participi, poti purta o rochie maxi alba, din matase, cu imprimeuri florale deosebite. Pentru a completa tinuta vestimentara, poti alege ori sandale cu platforma inalta, ori sandale foarte joase.



Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului