Pentru ea

#rochii revelion #revelion #rochii

5 rochii ideale pentru noaptea de Revelion, potrivite oricarei siluete!

Iata ca mai este foarte putin pana se sfarseste anul si probabil abia astepti si tu sa petreci fie acasa, fie intr-un local deosebit, alaturi de familie si de prieteni. Iar acum nu vom sarbatori doar sfarsitul de an ci si sfarsitul deceniului, asa ca sigur vrei sa ai o tinuta deosebita, potrivita acestui eveniment.

 

Iar daca te gandesti ca nu vei gasi rochia visurilor tale din cauza siluetei, da-ne voie sa iti spunem ca te inseli. In ziua de astazi, poti imbraca aproape orice rochie iti doresti si iti garantam ca va arata excelent. Iar ca sa iti demonstram acest lucru, o sa iti prezentam in continuare cinci rochii marimi mari ideale pentru noaptea de Revelion si potrivite oricarei siluete!

Ultima noapte din an ar trebui sa fie cea in care te vei simti cel mai bine, cea in care poti straluci din toate punctele de vedere. De aceea, iti recomandam Rochia eleganta din stofa neagra-argintie si voal negru. Este ideala in special daca vei mege la o petrecere formala, pentru ca este eleganta si este potrivita indiferent de locatie. Este realizata din stofa elastica si argintie, iar in partea superioara se regaseste un voal negru deosebit. Datorita croielii sale, rochia se aseaza perfect pe corp, astfel incat nu iti vei face probleme din cauza siluetei tale.

Daca tii la traditii si iti doresti ca Noul An sa te gaseasca imbracata intr-o rochie in nuante de rosu sau de bordo, iti sugeram Rochia bordo din catifea cu maneci din voal. Are o croiala dreapta, astfel incat se va potrivi oricarei siluete. Decolteul este decupat si accesorizat cu aplicatii stralucitoare, astfel incat nu va fi nevoie sa mai porti vreun colier. Manecile sunt trei sferturi, iar rochia se inchide la spate cu un fermoar ascuns.

In cazul in care iti doresti o rochie clasica, trebuie sa alegi una neagra, cum este Rochie eleganta din catifea cu paiete si voal negru. Iti garantam ca te vei simti ideal purtand-o si ca vei atrage toate privirile. Si aceasta are o croiala dreapta, manecile sunt evazate (trei sferturi) si sunt confectionate dintr-un voal calitativ. Rochia are aplicatii stralucitoare ce ii confera un plus de eleganta si care o fac ideala pentru a fi purtata in noaptea de Revelion.

Suntem convinsi ca si tu ai observat cat de populare sunt rochiile realizate din paiete, de aceea nu am putut sa ne abtinem sa nu iti recomandam Rochia cu paiete olive. Este eleganta si se potriveste perfect unei ocazii cum este Revelionul. Se accesorizeaza foarte usor si cu siguranta o vei aprecia in momentul in care o vei imbraca.

Iar daca iti doresti tot o rochie realizata din paiete, dar intr-o alta culoare, avem exact ceea ce iti trebuie: Rochia cu paiete aurii. Este confectionata dintr-un material elastic, acoperita cu paiete, iar manecile sunt realizate din tull crem. Este imposibil sa nu iti placa aceasta rochie, mai ales ca este perfecta pentru Revelion.

In incheiere, am vrea sa stim care dintre acestea rochii ti se pare mai potrivita pentru tine si de ce!

Sursa foto: pixabay.com/ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului