Pentru ea

#stil feminin #sutien #sfaturi practice #alegere sutien

Ponturi pentru alegerea sutienului potrivit

Sa recunoastem, alegerea sutienului potrivit poate fi o adevarata povara pentru femei. Dintre multitudinea de culori, modele si dimensiuni, uneori este destul de dificil sa le alegi pe cele corecte. Iata cateva trucuri care te-ar putea ajuta sa iti alegi un sutien potrivit structurii tale corporale si cu ajutorul caruia sa te simti cu adevara bine, orice ai purta.


1. Probeaza sutienul inainte sa il cumperi

Alegerea sutienului poate fi un proces destul de dificil, insa este important ca marimea aleasa sa corespunda nevoilor tale. Asadar, atunci cand iti cumperi un sutien, este indicat sa nu te bazezi doar pe masurile standard, ci sa-l si probezi. Incearca o gama variata de sutiene, deoarece exista unele modele care se vor potrivi mai bine decat altele. Totul depinde de forma sanilor, precum si de marimea acestora.

O masura de sutien nepotrivita poate cauza dureri, in majoritatea cazurilor acest lucru se intampla din cauza cupelor prea mici. In plus, daca sutienul nu se potriveste dimensiunilor sanilor, va trebui ajustat mereu si va deforma forma bustului.


2. Cand ai dubii, alege negru

Cand mergi la cumparaturi si nu stii ce culoare de sutien sa iti alegi, poti opta pentru un sutien negru, intrucat, cu siguranta, nu vei da gres. Un sutien din dantela neagra este versatil si sexy. Il poti folosi pentru orice tinuta si, in plus, se potriveste de minune tinutelor transparente.


3. Alege un magazin in care te simti confortabil

Pentru a-ti usura munca in gasirea sutienului potrivit, alege sa mergi la un magazin in care sa te simti confortabil. Imprieteneste-te cu vanzatoarea, care ti-ar putea recomanda sutienele potrivite pentru tine si, astfel, timpul alocat alegerii sutienului s-ar putea injumatati.


4. Mergi la cumparaturi cu iubitul tau

Pentru o a doua parere in alegerea sutienului potrivit, iti poti convinge partenerul sa mearga la cumparaturi cu tine. Va fi o experienta interesanta sa afli ce gusturi are si el in materie de sutiene.


5. Poarta sutienul intreaga zi

Obisnuieste-te sa porti sutienul intrega zi, intrucat, astfel, te vei obisnui cu el. In plus te vei simti sexy, iar cand te simti astfel, esti seducatoare.

Sursa foto: dailyupdate.ie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului