Pentru ea

#trenduri 2017 #piese vestimentare #tinuta #moda

5 piese vestimentare care te fac mai atragatoare

Daca ii intrebi pe barbati ce anume ii atrage la o femeie iti vor spune ca formele acesteia. In realitate, ei nu sunt constienti ca, de fapt, hainele sunt cele care ii pun unei femei in valoare contururile trupului. De aceea, e foarte important cum te imbraci.

Iti vom dezvalui in continuare care sunt piesele vestimentare pe care le poti transforma intr-o redutabila arma de agatat.

Rochia neagra

Little black dress este celebra pentru faptul ca este sexy si arata bine pe orice trup. De aceea nici nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. O poti purta intr-o multime de situatii, atat la ocazii speciale, cat si atunci cand iesi seara in oras la o intalnire. Vei arata irezistibil.

Pantofii stiletto

Pantofii cu toc subtire si varf ascutit – stiletto – sunt o necesitate. Vei vedea de ce. In primul rand pentru ca fac piciorul sa arate extraordinar de bine. Mersul cu astfel de pantofi iti impune o anumita postura, fina, delicata, eleganta. Apoi, vei descoperi faptul ca acesti pantofi sunt potriviti pentru ocaziile in care vrei sa faci o impresie buna. Sunt si foarte versatili acesti pantofi, pentru ca ii poti purta la fel de bine la o rochie eleganta, dar si la o pereche de jeansi boyfriend.

Ceva rosu

Rosul accentueaza senzualitatea unei femei. Tocmai de aceea e bine sa ai in garderoba ta o bluza rosie. Sau chiar o rochie rosie. Este culoarea despre care oamenii de stiinta sustin ca le atrage barbatilor atentia. Cand vine vorba despre rosu este suficient si doar o tusa de ruj in aceasta nuanta puternica.

Jacheta din piele

Aceasta piesa este de baza in garderoba oricarei femei. In plus, nici nu se va demoda vreodata si adauga un plus de stil oricarei tinute. O poti purta peste o camasa alba, dar si peste un top, o poti purta cu o pereche de jeansi, dar si cu o fusta din tulle.

Jeansii cu un top alb

Simplu inseamna frumos. Iar o pereche de jeansi cu un top alb va atrage intotdeauna atentia tocmai prin subtilitatea mesajului pe care il transmite. Vei arata uimitor in aceasta tinuta clasica la orice ora din zi si din noapte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare