Pentru ea

#tinute casual #stil feminin #garderoba

5 piese esentiale in garderoba casual

Daca iti doresti sa investesti in haine care sa iti ofere confort si pe care sa le poti purta in majoritatea ocaziilor, atunci creeaza-ti o garderoba casual. Acest stil vestimentar este extrem de popular atat in randul femeilor, cat si al barbatilor, iar faima sa se datoreaza tocmai versatilitatii de care da dovada.

Poti crea foarte simplu outfit-uri casual pentru iesirile in oras, pentru birou sau pentru diverse festivaluri si petreceri mai putin formale, cu ajutorul urmatoarelor piese vestimentare:

1.   Jeansii

Jeansii nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui tocmai pentru ca ei se incadreaza in tinutele de diverse stiluri. Absolut esentiale pentru trendul casual sunt blugii simpli, fara prea multe accesorii sau taieturi, pe care ii poti purta si la o cina cu prietenele dar si la job. In ceea ce priveste cromatica, sfatul nostru este sa iti cumperi trei perechi de blugi, respectiv o pereche neagra, una de culoare albastru deschis si o a treia de culoare bleumarin. Aceste nuante sunt usor de asortat cu multe dintre articolele vestimentare care se regasesc deja in garderoba ta.

2.   Tricourile

Tricourile sunt elemente cheie ale vestimentației casual. Acestea se pot asorta usor cu multe alte piese de imbracaminte, daca stii cum sa le alegi. In primul rand, opteaza pentru materiale de calitate, cum ar fi bumbacul. In al doilea rand, alege tricouri uni sau fara prea multe imprimeuri si elemente grafice, care vor fi mai usor de purtat in combinatie pantaloni, jachete, cardigane etc. Din punct de vedere cromatic, mizeaza pe tricourile uni.

3.   Sneakersii

Pantofii sport sunt si ei un simbol al stilului casual, fiind foarte confortabili si versatili. Ideal este sa incluzi in colectia ta de incaltaminte modele simplu de asortat, cum sunt, de exemplu, adidasii albi simpli. Sneakersii din piele sunt si ei o alegere potrivita care te vor ajuta sa creezi tinute corecte care se supun principiilor stilului casual. Indiferent de preferintele tale, investeste in incaltaminte de calitate - calitatea se va reflecta atat in designul lor, cat si in gradul de confort pe care ti-l ofera. Poti comanda online adidasi Adidas pentru dama, de cea mai buna calitate.

4.   Fustele

Chiar daca stilul casual se focuseaza pe o oarecare doza de lejeritate, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti la feminitate. De altfel, fustele sunt printre preferatele acestui mod de imbracaminte, indifierent de lungimea lor. Asorteaza o fusta din jeans, din piele sau din materiale de zi cu un tricou si o pereche de sneakersi si esti gata pentru o plimbare in parc!

5.   Tricotajele

Cand vine vorba despre imbracamintea casual, confortul este cheia. In lunile racoroase ale anului, bucura-te de caldura si stilul pe care ti le confera tricotajee groase. Joaca-te cu croielile si alege pulovere asimetrice, cu maneci bufante sau cu gulere rulate supradimensionate, pe care le poti purta cu jeansii preferati sau cu fuste si cizme inalte.

Adoptand o tinuta casual vei arata bine si te vei simti confortabil. Asigura-te ca aceste 5 elemente de imbracaminte se regasesc si in garderoba ta si creeaza look-uri inspirate!

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare