Pentru ea

#haine #tendinte primavara 2012 # haine primavara #haine primavara 2012

5 piese de iarna adaptate garderobei de primavara

Ti-ai petrecut toata iarna "hibernand" in haine alese dupa cele mai noi tendinte, iar incalzirea vremii inseamna ca trebuie sa renunti la achizitiile tale preferate de acum 3 luni. Acest lucru nu trebuie sa se intample cu necesitate, daca alegi cu intelepciune acele piese chic de iarna care pot fi adaptate garderobei de primavara.

Din fericire, dressingul tau gazduieste cu siguranta multe piese vestimentare versatile, pe care le poti purta cu usurita doua anotimpuri la rand. Iata care sunt acele elemente ale garderobei de iarna pe care le vei adapta artistic tinutelor tale de primavara.

1. Fusta maxi

Iti amintesti de fusta maxi pe care ai purtat-o iarna aceasta cu botine si pulover? Fa-ti un serviciu major si da-i o sansa pentru garderoba de primavara, asortand-o cu un tricou si o pereche de sandale cu platforma.

Daca fusta maxi este imprimata in multe culori, conform tendintelor iernii 2011-2012, atunci alege un top monocromatic si vei arata perfect.

2. Blugii rosii

Nu te grabi sa impachetezi perechea de blugi rosii pe care o porti inca de toamna trecuta. Stilul a ramas in actualitate si primavara aceasta, va fi la fel de hot la vara si este foarte potrivit pentru spiritul special al primaverii.

Stilistii iti recomanda sa porti blugii rosii cu un top intr-o combinatie interesanta de negru si rosu in aceeasi nuanta, precum creatoarea de moda Nanette Lepore sau sa ii combini discret cu o bluza alba si sandale crem.



foto : ehowcdn.com

3. Esarfa

Esarfa XXL care te-a tinut departe de ger toata iarna iti poate salva tinutele banale. Leag-o de baretele gentii tale de mana si da-i un aspect nou si interesant, mai ales daca aduce un strop de culoare in plus. O alta varianta este sa o porti pe post de sal sau blazer in serile racoroase.

4. Cardiganul

Una dintre cele mai populare piese ale iernii trecute a fost cardiganul, usor de asortat cu cizme si colanti. Din fericire, nu trebuie sa iti iei la revedere de la el inca, daca il porti peste un tricou si pantaloni scurti, precum cantareata Jessie J la evenimentul Jingle Bell Ball din Londra in 2011.



Foto: ehowcdn.com

5. Puloverul fara maneci

Un pulover fara maneci, preferabil gri, poate fi purtat fara nicio alta piesa dedesubt cu colanti si pantofi deschisi la culoare, in zilele insorite de primavara. In plus, nici macar nu vei fi nevoia sa porti jacheta, daca vremea este suficient de calda.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare