Pentru ea

#ghete #incaltaminte #cizme #stil feminin #pantofi # pantofi dama

5 perechi de incaltaminte in voga in sezonul rece

Designerii de pantofi au stabilit doua mari directii pentru tendintele din aceasta iarna, de la casual la opulent, astfel ca fashionistele vor gasi ceva pe placul lor pentru fiecare ocazie! Accesoriile pretioase si textura joaca un rol extrem de important si niciun tip de incaltaminte nu a scapat neatins de noile tendinte. Iata care sunt cele mai interesante propuneri de incaltaminte pentru finalul lui 2012.


1. Ghetele cu aspect metalic

Indiferent de stilul tau, vei gasi o pereche de incaltaminte care sa ti se potriveasca. Incaltamintea cu aspect metalic are un aer aparte si poate fi purtata cu usurinta cu o pereche de jeansi sau cu un sarafan colorat.


2. Ghetele/ cizmele de cowboy

Iarna este anotimpul perfect pentru a purta o pereche de ghete cu aspect rural. O alegere extrem de populara pentru lunile de iarna, cizmele de tip cowboy sunt si foarte confortabile.

Se poarta creatiile din piele naturala mata si lucioasa, dar si ghetele din piele intoarsa sau perforata. Un element extrem de chic sunt baretele cu multe catarame sau tinte.


3. Pantofii slipper

Pantofii slipper ocupa din nou o pozitie privilegiata in tendintele din ultimele sezoane, insa designerii au mers mai departe de atat si au ales modele de lux. Se poarta imprimeul animal print, dar si ornamentele si broderiile de aur. Textura bogata si finisajele atent lucrate transforma aceste accesorii intr-un etalon al luxului.


4. Platformele

Daca vrei sa iesi in evidenta, incearca sa porti o pereche de platforme indraznete, viu colorate. Ai grija totusi sa porti incaltarile de acest tip doar cand este uscat afara, ca sa eviti accidentele.


5. Incaltamintea cu imprimeuri

Amprenta fiecarui designer in parte poate fi recunoscuta in colectiile sale, iar ca trend general se observa ca in iarna aceasta incaltamintea cu imprimeuri colorate este un "must-have". Piesele de incaltaminte in culori inchise au pierdut tot mai mult teren si iti recomandam sa nu le mai porti in tinutele tale.



Sursa foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului