Pentru ea

#stil #pantofi # pantofi dama # pantofi metalici #nuante metalice 2012

5 pantofi in nuante metalizate

De cand indraznetele nuante metalizate au luat cu asalt tendintele sezonului cald din 2012 si se anunta la fel de populare si in aceasta toamna, doamnele si domnisoarele de pretutindeni au devenit dornice sa isi completeze garderoba cu haine si pantofi in acest stil avangardist.

Piesele de incaltaminte in nuante metalizate sunt cu adevarat un element al tinutei capabil sa atraga atentia, dar si un mod de a face modele banale de pantofi sa prinda un aer sofisticat. Iata cateva variante din care sa te inspiri!

1. Sandalele platforma

Vrei sa atragi toate privirile la un eveniment special? Alege indraznetele sandale platforma cu design aurit metalizat. Sunt usor de asortat, te fac sa pari mai supla, iti ofera comoditatea de care ai nevoie si scot din anonimat orice tinuta - garantat!

Pentru o alaturare moderna si inedita de elemente, cauta o talpa din lemn, lucioasa, pentru aceasta versiune de sandale.

2. Pantofii cu siret

Designul masculin pentru incaltaminte a fost adaptat de designeri modelelor destinate femeilor, cu cateva elemente feminine importante: material lucios auriu, talpa alba fina si sireturi albe, subtiri, pentru un aspect pretios.



Foto: topshop.com, openingceremony.us

3. Botinele metalizate

In aceasta toamna, nu ai niciun motiv sa nu dai o sansa botinelor din material metalizat. Sunt chic, elegante, in voga si potrivite mai multor tipuri de tinute, de zi sau de seara.

4. Mocasinii metalici

Mocasinii sunt din nou la moda, spre fericirea tuturor iubitoarelor de moda cu deplasari zilnice obositoare. Daca esti atrasa de acest tip de pantofi, cauta un material cu aspect metalic modern. Nuantele elegante de cafeniu, visiniu sau burgundy sunt la mare cautare!



Foto: refinery29.com, net-a-porter.com

5. Sandalele in blocuri de culori

Tendinta blocurilor de culori poate fi adaptata cu succes tendintei nuantelor metalizate: cauta un model de sandale in auriu si argintiu, usor de asortat mai multor tinute, fie ele casual sau elegante.



Foto: madewell.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare