Pentru ea

# pantofi toamna 2012 # pantofi toamna #pantofi platforma

5 pantofi cu platforma ideali pentru toamna 2012

Pantofii cu platforma se numara printre modelele preferate de incaltaminte in randul femeilor cochete. Ei reusesc sa imbine cu succes avantajul confortului sporit cu aspectul estetic atragator, doua ingrediente esentiale pentru gusturile pretentioase ale purtatoarelor. Iata cateva modele ideale pentru toamna 2012!

Inainte ca talpa de tip platforma sa cucereasca viziunea artistica a creatorilor de moda, ea era eclipsata intru totul de clasicul toc inalt. In ultimii ani, designerii si-au indreptat tot mai mult atentia catre aceste modele de incaltaminte practice si cu mult potential creativ. Ti-am pregatit o lista de pantofi cu platforma in voga pentru toamna 2012!

1. Pantofii platforma cu talpa stratificata

Talpa "stratificata" este una din tendintele de top observate in cele mai recente prezentari de moda pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013. "Straturile" pot fi realizate din doua sau trei materiale diferite sau prin tehnica populara a blocurilor de culori.

Modelele colorate in nuante tari si combinatia clasica "alb-negru" sunt variante la fel de recomandate pentru sfarsitul acestui an.



Foto: asos.com

2. Pantofii platforma corai

Toamna 2012 este mai colorata ca niciodata, iar coraiul nu a iesit sub nicio forma din tendinte. Scoate-ti tinutele monotone din anonimat cu aceasta nuanta atragatoare si vei intampina zapada intr-un ton vesel si jovial.



Foto: urbanoutfitters.com

3. Pantofii platforma cu animal print

Tendinta in cauza este cat se poate de previzibila. Creatorii de moda nu au renuntat la pasiunea lor covarsitoare pentru animal print, semn ca pantofii platforma pentru toamna aceasta pot avea acest design exotic sofisticat.



Foto: dorothyperkins.com

4. Pantofii platforma in degrade

Nuantele in degrade au patruns puternic in industria modei, regasindu-se pana si in tendintele in materie de coafuri. O platforma cu acest stil cromatic inedit te poate alinia instant noutatilor in moda.



Foto: racked.com

5. Pantofii platforma cu varf ascutit

In fine, pantofii platforma cu varf ascutit ar reprezenta o alta achizitie inspirata in toamna 2012, acest design numarandu-se printre favoritele creatorilor de moda in acest sezon.



Foto: zara.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului