Pentru ea

#stil #sandale #pantofi #pantofi 2012 #pantofi avangardisti

5 pantofi avangardisti: i-ai purta?

Intr-o era dominata de excentricitate, pantofii avangardisti incep sa isi faca loc treptat in colectiile marilor designeri interesati de clienti cu apetit pentru bizar. Cantareata Lady Gaga este cea mai celebra entuziasta fata de modelele de incaltaminte iesite din comun, insa cererea pentru un astfel de stil curajos incepe sa creasca si in randul publicului de masa.

Astfel, in zilele noastre, cu cat sunt mai inalti, caraghiosi, ciudati sau inconfortabili, cu atat sunt pantofii mai demni de atentie si admiratie. Iata cateva modele avangardiste, lansate recent de designerii pasionati de neobisnuit. Tu i-ai purta?

1. Platforme cu varf ascutit

Nicholas Kirkwood, profesionist responsabil cu multe dintre accesoriile vedetelor pe covorul rosu, a lansat pantofii cu talpa de tip platforma, cu toc cui si varf ascutit. Intr-o discreta combinatie de auriu si alb si cu 4 curele subtiri la nivelul gleznelor, sunt 100% siguri pentru un eveniment de gala.

2. Pantofii Oxfod

Pantofii oxford sunt din nou in tendinte, insa cine s-ar fi gandit ca designul lor (de regula sobru) poate lua o turnura atat de radicala? Auriu sclipitor, galben aprins, verde menta si rosu, toate laolalta.



Foto: refinery29.com, jcrew.com

3. Sandale cu motive rusesti

Imagineaza-ti o pereche sexy de sandale, cu talpa-platforma si curele decupate in forma de cerc, prinse cu o catarma fina aurie! Adauga si cateva accente cu tematica ruseasca si obtii un model inedit, original si feminin, precum cel din colectia designerului Charlotte Olympia.

4. Cizma-monokini

Asa cum costumul de baie intreg a fost decupat pana la extrem si botezat sugestiv "monokini", acelasi lucru s-a intamplat si cu cele mai noi cizme lansate de Alexander McQueen foarte recent. Cu un look scheletic si talpa bine perforata, garanteaza atragerea tuturor privirilor in sala in care sunt purtate.



Foto: bergdorfgoodman.com, ssense.com

5. Botinele cu tepi

Giuseppe Zanotti s-a intrecut pe sine si a lansat un model de botine extrem de ... tepos, cu o structura asimetrica ametitoare si multe pietre pretioase incastrate. Acest model de incaltaminte va face avarii serioase atat portofelului, cat si trecatorilor care indraznesc sa calce pe picioare purtatoarea.




Foto: luisaviaroma.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului