Pentru ea

#palarii #pantaloni scurti #bluze #outfit #fuste #outfit toamna #blanuri

5 outfituri perfecte pentru inceput de toamna

Vacanta de vara se apropie de final, iar nostalgia de toamna incepe sa se instaleze usor. Nu te lasa cuprinsa de tristete si mergi la shopping pentru a-ti pregati tinutele pentru toamna. Pentru a veni in ajutorul tau si pentru a te scoate putin din lumea ta melancolica iti propunem cateva idei interesante de outfituri perfecte pentru acest inceput de toamna.

1. Stilul Gavroche de la Ralph Lauren

Anul acesta, celebra casa de moda Ralph Lauren propune tinute de toamne extrem de sobre. Camasi inchise pana la gat, rochii de sifon, pantaloni pana, usor barbatesti, si culori destul de sobre, in care primeaza albul si negrul. De asemenea, Ralph Lauren recomanda pentru acest inceput de toamna numeroase palarii in stil Gavroche, pentru a da un aer cat mai parizian colectiei sale.



2. Tinute monocrome de la Proenza Schouler

Designerul Proenza Schouler propune pentru toamna 2013 modele monocrome, costume simple, formate din doua piese.



3. Tinute retro si, din nou, imprimeuri

Imprimeurile raman si in aceasta toamna la moda, asa ca nu ezita sa le porti sau se le reintroduci in garderoba ta. Creatorul de moda Michael Kors recomanda pentru acest inceput de toamna tinute retro, sofiscate si inedite.

4. Palarii clos si bluze cu talie accentuata

Celebrul creator de moda Oscar Renata vine in aceasta toamna cu recomandari inedite. El imbina elegantul cu traditionalul: bluze cu volane, care evidentiaza talia si palarii clos, inedite.



Culorile pe care le propune Oscar Renata sunt la fel de sobre, insa in colectia sa se regaseste totusi si cate o pata de culoare.

Blanurile nu lipsesc nici ele din colectia de toamna 2013 Oscar Renata.


5. Pantaloni scurti cu paiete si blanuri

Creatorul de moda Marc Jacobs vine cu idei mult mai indraznete pentru acest inceput de toamna. Hainele cat mai sclipitoare si blanurile sunt obiectele vestimentare-vedeta ale colectiei de toamna Jacobs.

Pantaloni scurti cu paiete, asortati cu pulovere groase si blanuri ar fi una dintre extravagantele propuse de Jacobs pentru aceasta toamna, prin care le recomanda femeilor sa renunte la inhibitii.






Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului