Pentru ea

#stil feminin #verde smarald #culoarea anului 2013 #culoarea anului

5 moduri in care sa porti verde smarald - culoarea anului 2013

Stilistii au decis: verdele smarald este culoarea vedeta in anul urmator! Daca si tu ai fost cucerita de aceasta nuanta regala, nu ezita sa iti imbogatesti garderoba cu noi piese vestimentare, pentru un plus de energie si intensitate in imagine.

Am tras cu ochiul la ultimele colectii ale designerilor si am facut o selectie cu cele mai interesante creatii prin care poti purta in 2013 fabulosul verde smarald.


1. Poarta o rochie eleganta de culoare verde smarald

Imbraca acest model deosebit, la petrecerea de Revelion si vei fi atractia serii. Croiala senzuala, care te trimite cu gandul la zeitatile grecesti si textura fluida, semi- transparenta, ii dau un plus de rafinament. Poarta aceasta tinuta cu bijuterii aurii, de tip statement.


2. Protejeaza-te impotriva frigului cu sosete de lana

Incalta-te cu o pereche chic de sosete din lana, evident de culoare verde smarald. Si daca iti doresti sa ramai in trend, asorteaza-ti sosetele cu o pereche de pantaloni trei sferturi de culoare maro si bocanci cu sireturi.


3. Poarta pantofi comozi, model slipper

Din outfiturile de anul viitor nu trebuie sa iti lipseasca o pereche de pantofi model slipper, de culoare verde. Aceasta incaltaminte este confortabila si suficient de sofisticata pentru a fi purtata alaturi de o fusta din stofa. O alta sugestie pe care o ofera designerii este sa porti pantofii slipper cu o tinuta lejera, formata din jeansi si un cardigan verde.


4. Mizeaza pe puterea de seductie a accesoriilor

Daca nu ai nicio piesa vestimentara de culoare verde smarald, include nuanta anului 2013 in accesoriile pe care le porti.

Bratara este unul dintre accesoriile care valorifica frumusetea unei femei. Poarta o bratara groasa aurie, cu pietre de culoare verde smarald si vei fi stralucitoare ( atat la modul propriu, cat si la figurat).


5. Fii sexy chiar si intimitate

Lenjeria intima a anului 2013 nu poate sa fie altfel decat verde smarald! Alege o pereche bikini de inspiratie boy style, cu mansete de dantela neagra.



Sursa foto: ivillage.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului