Pentru ea

#rochie #stil feminin #rochie maxi #asortare rochii maxi

5 moduri de a pune in valoare o rochie maxi

Din garderoba femeilor nu ar trebui sa lipseasca, in vara 2013, rochiile vaporoase. Designerii vestimentari au mizat si in acest an pe rochiile maxi care, purtate cu accesoriile potrivite, se asorteaza oricarui stil vestimentar. Iata cateva idei interesante de a pune in valoare o rochie maxi!


1. Rochii maxi pentru stilul indian

O rochie maxi din dantela alba poate fi o alegere inspirata pentru zilele calduroase de vara. Accesoriile joaca, insa, un rol important in crearea unui look inedit. Pentru ca tinuta fresh sa fie completa, poti folosi accesorii tribale, precum bratarile mari din lemn sau o poseta cu franjuri in stil indian. Ochelarii rotunzi completeaza tinuta si te protejeaza de razele puternice ale soarelui. Poti folosi sandale cu platforma sau cizme de vara cu imprimeuri aztece, iar tinuta ta va fi completa.


2. Rochii maxi pentru stilul fancy

Rochiile maxi pot reprezenta alegerea perfecta si la evenimetele unde tinuta eleganta este obligatorie. Asadar, pentru un eveniment fancy, poti opta pentru o rochie maxi neagra pe care sa o asortezi cu un plic negru elegant. In ceea ce priveste incaltamintea, sandalele colorate cu toc inalt te vor ajuta sa obtii un look sofisticat si elegant. In plus, bratarile cu accente aurii vor pune in valoare rochia maxi.


3. Rochii maxi pentru stilul cowboy

Sexy si misterios, stilul cowboy este o alegere potrivita in aceasta vara. Pentru a obtine un look inedit, poti alege o rochie maxi intr-o culoare puternica peste care sa adaugi o vesta cu imprimeuri. Cizmele de vara cu platforma sau ghetutele cu varful ascutit iti vor completa tinuta si te vor ajuta sa te simti sexy si confortabila. De asemenea, poti folosi si bratari ori coliere colorate, care sa fie in contrast cu nuanta rochiei.


4. Rochii maxi pentru stilul casual

Pentru stilul casual poti alege o rochie maxi neagra pe care sa o asortezi cu o vesta de denim. In cazul in care alegi aceasta tinuta pentru serile de vara, poti inlocui vesta cu o jacheta scurta. Bratarile colorate, foarte mari, precum si posetele sau plicurile XXL iti vor completa tinuta in mod armonios.


5. Rochii maxi pentru stilul office

Rochia maxi poate fi purtata si ziua, la birou. O rochie simpla, cu imprimeuri, si o pereche de sandale sau pantofi ortopedici pot face ca tinuta ta de la birou sa fie decenta, dar eleganta. Pentru un aspect inedit, poti alege cateva accesorii mici, precum bratarile din curele sau cerceii rotunzi, colorati.



Sursa foto: nookandsea.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare