Pentru ea

#jeansi #tendinte toamna #modele jeansi

5 modele de jeansi in tendintele toamnei 2013

Denimul nu se demodeaza niciodata, iar fiecare sezon vine cu materiale noi, cu forme si nuante deosebite. Versatili si usor de purtat, blugii reprezinta un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Iata ce poti purta in aceasta toamna pentru a arata minunat!


1. Blugi skinny

In aceasta toamna, blugii skinny revin in atentia doamnelor si domnisoarelor. Culorile inchise sunt in tendinte, intrucat subtiaza corpul si se pot asorta cu multe alte accesorii vestimentare. Blugii skinny pot fi purtati cu pantofi cu toc pentru un outfit elegant, dar fac o pereche reusita si purtati cu tenisi sau balerini.


2. Blugi skinny taiati

Pentru fetele nonconformiste care nu trebuie sa respecte o anumita tinuta vestimentara, blugii skinny rupti nu trebuie sa lipseasca din garderoba. Nu este nevoie sa cheltuiesti bani pe o noua pereche de pantaloni, ci iti poti face singura blugi skinny rupti. Ai nevoie de o pereche de pantaloni vechi, o foarfeca, o penseta si un pix pentru a-ti crea o tinuta trendy.



Poarta blugii cu un sacou colorat, daca iti doresti sa fii eleganta, sau cu tenisi comozi pentru zilele in care vrei sa te plimbi prin parc.


3. Blugi gri

O culoare frumoasa de toamna este griul. Daca te-ai saturat de blugii negri sau albastri si vrei sa faci o schimbare de look, pantalonii gri iti vin in ajutor. Ii porti purta cu un pulover de casmir de aceeasi nuanta si cu o pereche de botine pentru un outfit casual pe care il poti adopta chiar si la serviciu.

Pantalonii gri pot completa si o tinuta black. Pentru o tinuta trendy de toamna poti asorta blugii gri la o camasa neagra si o pereche de pantofi stiletto negri.


4. Blugi moto

Blugii cu striatii, capse si fermoare revin si in moda din aceasta toamna. Blugii moto se asaza mai bine pe corp si sunt mult mai simplu de accesorizat. Ii porti purta cu un tricou clasic sau chiar cu o camasa eleganta. Fie ca ii porti cu incaltaminte cu toc, fie ca optezi pentru un outfit sport, blugii moto te vor ajuta sa arati bine in aceasta toamna.


5. Blugii luciosi

Blugii luciosi, asemanantori cu pantalonii din piele, sunt trendy si te ajuta sa-ti creezi un look indraznet. Pentru o seara in club cu prietenii, o tinuta eleganta formata dintr-o pereche de blugi luciosi si o camasa simpla sau un top te va ajuta sa iesi in evidenta.



Sursa foto: singer22.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare