Pentru ea

#iarna #sezon rece #ghete chic #modele ghete

5 modele de ghete chic pentru sezonul rece 2012-2013

Iarna si-a facut simtita din plin prezenta, prin urmare a venit momentul sa arunci o privire asupra celor mai noi modele de ghete, care sa iti completeze tinutele pentru sfarsit de an! Descopera mai jos care sunt propunerile noastre!

De regula, cand iti alegi incaltamintea pe care sa o porti in sezonul rece, te ghidezi dupa calitatile sale de baza (gradul de confortabilitate pe care il asigura sau rezistenta), iar aspectul trece pe un loc secund. De ce n-ai putea sa te bucuri in acelasi timp de confort si cochetarie?

Invata cum sa fii chic chiar si in zilele reci si mohorate de iarna, alegand cele mai interesante modele de ghete.


1. Ghete cu siret si talpa ortopedica

Stilistii sustin ca maroul este culoarea clasica a elegantei, astfel ca poti purta cu incredere o pereche de ghete cu talpa ortopedica in aceasta culoare. Comode si stilate deopotriva, aceste ghete pot fi purtate cu o pereche de pantaloni pana din lana sau cu un sarafan negru din mohair. Ca accesorii, alege o curea subtire in aceeasi nuanta cu cea a ghetelor si poarta coliere supradimensionate din lemn.


2. Ghete lacuite cu talpa joasa

Alege o pereche de ghete lacuite pentru o tinuta office, mizand pe clasicul negru. Acest model de ghete se poate asorta de minune cu o rochie tricotata pana peste genunchi sau cu o pereche de pantaloni cu dunga.


3. Ghete tip bocanc cu imprimeu floral

Ghetele-bocanc au revenit in atentia designerilor, iar acestia le-au oferit un plus de eleganta si au mizat pe imprimeurile viu colorate. Pentru o fashionista urbana, care viseaza la o tinuta cu accente rock, modelul acesta pare alegerea perfecta.

Aceste ghete vor arata grozav cu o pereche de blugi prespalati, un pulover lung din lana si manusi tricotate.


4. Ghete tip bocanc cu tocuri

Nu poti renunta la tocuri? Atunci alege o pereche de ghete tip bocanc cu toc mediu, pe care sa o porti la o iesire in club cu gasca. Si cum rosul burgund este in continuare considerat o culoare vedeta, opteaza pentru un model in aceasta nuanta.


5. Ghete joase metalizate

Deoarece petrecerile de sfarsit de an au loc in aceasta perioada, nu uita de incaltamintea metalizata. Alege un model lejer, dar sofisticat, in acelasi timp, si poarta-l cu o pereche de pantaloni scurti si colanti grosi mati.



Sursa foto: theskinnybeep.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului