Pentru ea

#fuste #fuste metalice #fuste asimetrice #fuste imprimeuri #fuste impreuri #fuste toamna-iarna

5 modele de fuste in tendintele noului sezon toamna-iarna

Chiar daca temperaturile incep sa scada din ce in ce mai tare, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca fustele, pe care designerii le valorifica din ce in ce mai mult in acest sezon. Modele inedite, pline de culoare, cu pliuri, metalice, tip creion sau cu imprimeuri sunt un must-have in sezonul toamna-iarna 2013-2014. Iata cateva dintre cele mai in voga modele de fuste.

1. Fustele midi

Fustele in stilul anilor '50, midi, plisate, cu imprimeuri florale opulente, buline marunte sau modele grafice sunt in mare voga toamna aceasta. Le poti asorta cu un pulover gros si o jacheta din piele pana in talie, usor cambrata. Aceste fuste sunt un model indraznet, pentru firile rebele, insa romantice si visatoare in acelasi timp.


2. Fustele metalice

Explozia de culori caracterizeaza tendintele modei toamna-iarna 2013-2014. Asadar, din colectia ta de fuste nu trebuie sa lipseasca nici cele in nuante metalice, de auriu sau argintiu, perfecte pentru o iesire in club sau la o petrecere tematica, precum Halloweenul.


3. Fustele din piele

In aceasta toamna, designerii readuc la viata fustele din piele. Acestea vin cu un design usor modificat, stranse pe corp, pentru a scoate in evidenta siluetele. In cazul in care nu ai tocmai un corp perfect, poti opta si pentru modele de fuste din piele tip clos, midi sau asimetrice.


4. Fustele cu imprimeuri

Imprimeurile nu parasesc podiumurile de moda nici in acest sezon, asa ca alege cu incredere o fusta cu un astfel de model. Fie ca sunt grafice, animal print sau cu buline, aceste fuste sunt ideale pentru iesirile alaturi de prieteni in care vrei sa te simti sic si diferita.


5. Fustele asimetrice

Daca vrei sa iesi din tipar, alege fustele asimetrice. Acestea sunt inedite si foarte versatile. Le poti combina la mai multe tipuri de tinute si cu siguranta te vor scoate in evidenta tocmai prin efectul vizual surprinzator pe care il dau tinutei. Se asorteaza de minune cu sacouri scurte, pana in talie, sau cardigane lejere.



Sursa foto: harpersbazaar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului