Pentru ea

#palarii #palarii de primavara #caciulita crosetata #palarie cu motive florale

5 modele chic de palarii de Paste pentru fete mici si mari

Mai sunt doar cateva saptamani pana la Paste si, fiindca aceasta sarbatoare speciala necesita o garderoba pe masura, ne-am gandit sa iti propunem un cadou special pe care il poti face micutei tale. Iata 5 modele de palarii de Paste pentru fetite mai mici sau mai mari.

1 Palarie cu pene de lebada

De ce sa adopte doar adultii un look sofisticat de Paste? Imbraca-ti fetita intr-un palton modern, cu o pereche de dresuri albe si pantofiori lacuiti, la care sa asortezi o palarie trendy, cu cristale Swarovski si pene de lebada.

2 Palarie cu motive florale

Florile sunt la moda in aceste luni de primavara, asa ca de ce sa nu poarte toate reprezentantele sexului frumos accesorii cu aceste motive delicate? Fii indrazneata si cauta un model uni. Alege o palarie cu motive florale, care sa iti insufle acea stare de efervescenta de care ai nevoie pe parcursul zilei.

3 Palarie colorata

Asorteaza-te cu pustoaica ta si cumparati-va doua palarii specifice sezonului cald. Daca doresti acea explozie de culoare care sa va puna in valoare, alege palarii colorate cu diverse modele. In zilele calduroase, vor fi aliatul de nadejde impotriva razelor puternice ale soarelui.


4 Caciulita crosetata

Imagineaza-ti cat de frumoasa va fi fetita ta cu aceasta superba caciulita crosetata! Nu numai ca nu o va incomoda si ii va lasa capul sa respire, dar o va transforma si in vedeta Sarbatorii. Toata lumea va dori o poza cu ea, asa ca ai grija sa nu iti uiti aparatul de fotografiat acasa. Floarea delicata din lateralul caciulitei ii confera un aer primavaratic.


5 Palarie cocheta

O palarie cocheta este un cadou cum nu se poate mai potrivit pentru Paste. Aceasta opera de arta o va scoate din anonimat pe printesa ta si o va face sa fie mai mult decat sclipitoare. Va fi absolut radianta, o Audrey Hepburn in miniatura.




Sursa foto: etsy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare