Pentru ea

# curatenie dulap # cum te imbraci #garderoba #dulap

5 lucruri pe care trebuie sa le arunci din dulap acum!

Stilistii sustin ca este important, chiar terapeutic sa-ti faci curat periodic in dulap. Astfel, stilul tau nu va avea de suferit si tu vei avea mereu loc pentru hainele tale preferate. Iata care sunt cele 5 lucruri de care trebuie sa scapi imediat:

1. Lucrurile cu valoare sentimentala

Oricat de mult ai tine la tricourile din facultate sau la rochia cu care ai fost la prima intalnire, daca nu le porti, nu au ce cauta in dulap. Poti sa-ti faci o ultima fotografie in rochia de bal, dupa care sa o donezi. Daca chiar nu vrei sa te desparti de aceste lucruri, depoziteaza-le intr-o cutie dedicata amintirilor. 

2. Lucruri care nu ti se potrivesc 

Nu ne referim aici la lucruri putin stramte, ci la cele care au atarnat ani de zile in dulap si pentru a le purta nu ai nevoie de o dieta noua, ci de un corp cu totul nou. 

3. Lucruri minunate, dar complicat de purtat 

Oricine tine in dulap o piesa de imbracaminte superba, dar care ba trebuie dusa dupa fiecare purtare la curatatorie, ba este complicat de calcat, ba se sifoneaza in secunda in care ai pus-o pe tine. Oricare ar fi motivul, mai mult sta pe umeras. Asa ca mai bine eliberezi spatiul. 

4. Lucruri a caror reparatie costa prea mult 

Ai niste pantofi superbi, dar inlocuirea tocului rupt costa cat o pereche noua? Atunci ia-ti o pereche noua! Este mai practic si mai putin frustrant, iar acest lucru este valabil in cazul tuturor obiectelor de imbracaminte sau accesoriilor. 

5. Lucruri pe care le iubesti, dar nu le mai porti 

Moda se schimba de la o zi la alta. Dar noi nu ne schimbam la fel de repede ca ea, asa ca de multe ori ramanem in dulap cu cateva piese pe care le tot invartim pe rafturi, doar doar moda va reveni. Nu se va intampla asta. Asa ca mai bine le donezi acum. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului