Pentru ea

# tinute iarna #iarna

5 idei de tinute pentru zilele foarte reci de iarna

Iarna, temperaturile scazute si zapada ne fac sa ne dorim sa nu iesim deloc din casa. Totusi, pentru ca nu putem ramane inauntru tot sezonul rece, este bine sa ne imbracam adecvat atunci cand temperaturile de afara sunt mult sub pragul de zero grade. Iata cateva idei de tinute pentru  cele mai friguroase zile ale iernii.

 

1.  Cizme si pulover gros, din lana

Cand temperaturile sunt foarte scazute, indiferent daca a nins sau nu, cele mai calduroase incaltari sunt cizmele groase, cu care sa poti merge prin zapada. Alege o tinuta formata din cizme de zapada, o pereche de colanti foarte grosi, flausati si un pulover din lana. Acesta poate fi intr-o singura culoare sau cu un model geometric, de sezon. Cele mai purtate culori in acest sezon sunt rosu, alb si crem. Completeaza tinuta cu un palton dens din lana, un fular masiv si o caciula cu urechi. Poti asorta culoarea cizmelor cu cea a fularului sau a fesului, pentru un plus de stil.

2.  Parka de iarna si cizme UGG

Cizmele UGG sunt foarte utile iarna pentru ca tin de cald. Opteaza pentru un model scurt, pana la glezna, pe care sa-l combini cu o pereche de mom jeans si un pulover tricotat. Poti sa alegi si cizme mai inalte, care se potrivesc cu skinny jeans si un bluzon flausat, cu gluga. Completeaza aceste tinute cu o parka de iarna, captusita cu blana pe interior, cu gluga si cu snur in talie.

3.  Bocanci imblaniti si fusta plisata

Daca-ti doresti o tinuta chic, dar in acelasi timp calduroasa si confortabila, asorteaza  la  fusta ta preferata o pereche de bocanci de iarna.

Aceste incaltari de sezon merg foarte bine cu o fusta plisata, pana la nivelul genunchilor. Alege o pereche de bocanci colorati, pana la glezne, cu sireturi groase si fermoar lateral. Poarta pe sub ei sosete din lana, care se pot vedea peste marginile bocancilor. In partea de sus poti sa imbraci un pulover gros supradimensionat si o jacheta din fas.

4.  Cizme inalte si fusta din piele

Chiar daca afara este frig, poti sa porti o tinuta feminina si atragatoare. Opteaza pentru o pereche de cizme calduroase, lungi pana la genunchi. Le poti adauga branturi din blana sintetica, pentru un strat suplimentar de protectie si caldura.

Poarta-le cu o fusta neagra din piele, o bluza cu guler pe gat si un pulover care se inchide in fata. Pe deasupra imbraca un palton din lana, lung pana la genunchi si un fular din casmir.

5.  Cizme de iarna si haina de blana sintetica

Pe vremuri, hainele de blana erau un simbol al elegantei si al bogatiei. Astazi, exista nenumarate modele de haine sau veste din blana sintetica, care reprezinta o alternativa ecologica si sunt disponibilie in croieli mai casual sau chiar sport. De aceea, hainele de blana au devenit mult mai usor de purtat si de accesorizat.

Acest lucru este ideal pentru o zi foarte friguroasa de iarna, cand tot ce-ti doresti este sa-i fie cald si bine. Poti combina cizmele de iarna, stil UGG sau chiar apres-ski cu o vesta calduroasa din blana, pe care ai imbracat-o peste un pulover gros, din lana. In partea de jos, poarta skinny jeans sau mom jeans, in culori deschise. Completeaza totul cu un fular si un fes de culoare alba.

Chiar si atunci cand temperaturile sunt foarte scazute, poti imbraca tinute feminine, chic si pline de stil. Este important sa protejezi foarte bine zonele cele mai expuse: picioarele, urechile si nasul. Poarta cizme calduroase de iarna, fulare si fesuri din lana sau caciuli imblanite, ca sa fii cat mai bine protejata de frig.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/5pLhSYL_3o4

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului