Pentru ea

#stil # combinatii culori #culori toamna 2012 # culori moda #moda toamna 2012 # culori moda toamna 2012

5 combinatii de culori la moda in toamna 2012

Toamna 2012 aduce noi combinatii de culori la moda, la fel cum se intampla de fiecare data cand incepe un nou sezon calendaristic. Daca nuantele verii au fost mai degraba deschise, diafane sau vibrante, tendintele toamnei aduc palete cromatice mai inchise si mai neasteptate.

Te intrebi ce combinatii de culori sunt la moda in aceasta toamna? Colectiile de moda pentru sezonul rece 2012-2013 au scos in evidenta cateva asocieri cromatice predominante, pe care designerii de top le prefera la finele anului. Iata care sunt propunerile creatorilor de moda pentru toamna 2012!

1. Roz + Galben

Multe dintre combinatiile de culori in voga pentru anotimpul rece implica asocierea unei culori tomnatice cu o nuanta aprinsa, indrazneata. Galbenul bogat, precum coaja coapta de gutuie, va merge de minune alaturi de roz tipator sau fuchsia in aceasta toamna. Aceasta varianta a fost promovata de Diane Von Furstenberg si se anunta a fi un mare "hit" pentru anotimpul ruginiu.

2. Burgundy + Oranj

Popularul oranj isi extinde influenta in randul tendintelor si in aceasta toamna, mai ales daca il asociezi cu elegantul burgundy. Colectia de moda Acne a inclus din abundenta aceasta combinatie interesanta si moderna de culori.



Foto: allwomenstalk.com

3. Alb + Negru

Perechea clasica alb si negru se mentine in tendinte si a fascinat viziunea tomnatica a designerilor Philip Lim, Alexander Wang sau Proenza Schouler, care si-au umplut colectiile cu tinute in alb si negru.

4. Gri + albastru

Combinatia gri + albastru este foarte chic si in tendintele toamnei 2012, putand fi adaptata usor mai multor tipuri de garderoba. Creatorii de moda Balenciaga si Matthew Williamson au pus in valoare acest mix inedit de nuante folosind nuante moderne de gri, in contrast cu tonuri cobalt de albastru.



Foto: allwomenstalk.com

5. Bleumarin + rosu

In fine, bleumarinul si rosul reprezinta o alta combinatie clasica de nuante, perfecta pentru tinutele foarte elegante si formale din aceasta toamna. Carven si Jil Sander au prezentat multe nuante de albastru marinaresc, evidentiate de tonuri fascinante de rosu. Poti purta un palton rosu aprins cu o rochie navy bleumarin, sau un fusta rosie cu un pulover bleumarin.



Foto: fashion.allwomenstalk.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare