Pentru ea

#tinute sacou #sacou cu imprimeu #sacou #sacou casual #sacou office

4 tinute cu sacou la moda in toamna 2012

Toamna 2012 este foarte permisiva cu piesele de tip blazer si sacou, din prisma materialelor diverse in tendinte si a nuantelor diversificate in voga. Chiar si asa, asortarea tinutelor de tranzitie nu este intotdeauna usoara. Iata 4 ansambluri vestimentare din care sa te inspiri in luna octombrie!

Daca toamna 2012 aduce in prim-plan tinute cu sacou cat mai diverse, ar fi util sa inveti cum sa le asortezi corect. Cele 4 exemple de mai jos te pot salva de gafele vestimentare de care te temi.


1. Tinuta cu sacou casual


Un sacou este intotdeauna un element care confera eleganta tinutelor, insa acest lucru nu inseamna ca nu il poti integra si in tinute casual, relaxate. De pilda, combina o pereche de pantaloni cu imprimeu tomnatic, cu un tricou cu decolteu in V si un sarcou clasic, albastru cobalt (nuanta foarte bine cotata de designeri in acest sezon). Nu mai ai nevoie decat de balerini confortabili si de o geanta midi simpla, cu catarame groase.



Foto: refinery29.com


2. Tinuta monocromatica


Daca iti doresti o aparitie formala, foarte eleganta, incearca sa asortezi un sacou pretios in tonuri de crem si bej, cu o camasa alba si o fusta imprimata cu aceleasi nuante. Alege accesorii negre, simple. Adauga un plus de originalitate tinutei cu un colier statement auriu.



Foto: refinery29.com


3. Tinuta cu sacou si imprimeuri mixte


Imprimeurile mixte sunt, mai nou, elemente de baza in tendintele sezonului toamna-iarna 2012-2013. Daca ai curaj sa le porti, combina doua imprimeuri diferite (unul cu forme mari, celalalt cu forme mici etc), dar si in nuante total opuse. Asadar, poarta un sacoul cu imprimeu in nuante de rosu, cu pantaloni cu print albastru cobalt, camasa simpla alba, geanta midi maron-rosiatic si pantofi albastri.



Foto: refinery29.com


4. Tinuta cu sacou office


Eleganta clasica nu se poate obtine decat cu nuante calde si neutre. Impresioneaza prin bun gust si rafinament, combinand o pereche de pantaloni bej, cu o camasa alba si un sacou crem. Stropul de culoare revine accesoriilor: adauga o esarfa cu imprimeu in tonuri de albastru regal si o geanta in aceeasi nuanta. Simplu, dar in acelasi timp un look desavarsit!



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare