Pentru ea

#little black dress #camasa alba #blugi # tendinte moda #geaca piele

4 tendinte in moda care nu se demodeaza niciodata

Vrei sa faci cateva investitii in garderoba ta in acest sezon? Nu tine cont neaparat de ultimele tendinte si colectii propuse de marii designeri, ci, mai bine, analizeaza care sunt piesele vestimentare pe care le-ai observat frecvent pe podiumurile de moda. Cel mai indicat este sa investesti in haine care nu se demodeaza si pot fi restilizate de la un sezon la altul. Iata cateva tendinte in moda care nu se vor demoda niciodata:


1. Camasa alba

Una dintre piesele vestimentare care va ramane mereu in tendinte este camasa alba. Chiar daca de-a lungul timpului, camasa alba a cunoscut numeroase transformari atat in ceea ce priveste croiala, cat si materialele, ea nu se va demoda niciodata. De la croielile clasice la cele cambrate sau asimetrice, camasile albe vor ramane intotdeauna o investitie inteligenta pentru garderoba ta.


2. Jeansii

Inca de la aparitia lor in anul 1567, jeansii au fost primiti cu mare entuziasm. Rezistenta lor, atat ca material, cat si la murdarie, a fost una caracteristicile ce i-au facut piese vestimentare vedeta. In timp, blugii au devenit foarte populari si sunt parca "nemuritori". Fie ca sunt skinny, evazati sau trei sferturi, blugii vor ramane una dintre cele mai apreciate piese vestimentare si de acum inainte.


3. Gecile de piele

Desi marea isterie a gecilor de piele a inceput putin mai tarziu, prin anii '90, acestea reusesc sa se mentina in topul preferintelor marilor designeri, dar al publicului. Versatilitatea este una dintre cele mai apreciate caracteristice ale gecilor de piele. Le poti purta atat la tinute elegante, cat si la tinute casual sau chiar sport, in functie de croiala lor.


4. Little black dress

Celebra rochie neagra de seara va ramane si ea una dintre cele mai trainice tendinte in moda. Atunci cand nu ai inspiratie in alegerea unei tinute de seara, rochia neagra te poate salva. Accesorizata cu cateva bijuterii rafinate, este perfecta pentru orice tip de eveniment in care se impune tinuta.



Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare