Pentru ea

#modele rochii #rochii de seara #rochii

4 modele de rochii de seara care avantajeaza orice silueta

Cea mai mare provocare pe care o avem noi, femeile, atunci cand mergem la shopping de rochii de seara este sa alegem intre un model care ne place si unul care ne avantajeaza. Nu de putine ori ne lasam atrase tocmai de o piesa care nu este tocmai potrivita pentru silueta pe care o avem si suntem dezamagite ulterior.

 

Acesta este motivul principal pentru care alegerea unei outfit pentru un eveniment deosebit se dovedeste a fi o adevarata provocare. Ca sa gasesti o tinuta perfecta pentru corpul tau, fara batai de cap, trebuie sa stii care sunt acele modele de rochii elegante care se potrivesc oricarui tip de silueta. Sarcina ta fashion va fi mult mai usoara de acum incolo daca tii cont de urmatoarele recomandari vestimentare.

Rochii de seara A-line

Croiala tip A-line este un detaliu care face diferenta atunci cand esti in cautare de rochii de seara elegante. Astfel de modele subliniaza talia, ascund burtica si soldurile voluminoase, asigurand o silueta bine conturata. Rochia in A-line este piesa de care are nevoie orice femeie in garderoba ei fiindca ii va asigura garantat succesul la orice eveniment special o va purta. Poti opta pentru un model negru fiindca ascunde kilogramele in plus ori pentru unul rosu pentru ca inspira pasiune si pofta de viata. Cu siguranta vei gasi printre rochiile de seara elegante de pe Mizar.ro un model care sa ti se potriveasca.

Rochii de seara lungi negre

Alte modele de rochii de seara elegante spre care ar trebui sa iti indrepti atentia cand iti faci tinuta speciala sunt cele lungi si negre. Nu numai ca iti subtiaza talia, dar te fac sa pari si mai inalta, asa ca bifezi pe lista doua avantaje pretioase. Oricat de simplu ar fi modelul de rochie ales, tot vei inspira rafinament, feminitate si sex-appeal la fiecare pas. Nu mai ramane decat sa gasesti accesoriile care sa iti intregeasca cu succes acest outfit de seara.

Rochii de seara drepte

Alte modele de rochii de seara pe care te poti baza pentru a ascunde micile imperfectiuni ale corpului sunt cele cu croiala dreapta. Totusi, este bine sa fii atenta la cateva criterii de selectie. Spre exemplu, evita piesele prea largi si pe cele care au detalii de croi in zonele asupra carora nu iti doresti sa atragi atentia. Vei lua nota mare la capitolul rafinament daca vei purta o rochie de seara din dantela neagra cu maneci evazate. In cazul in care iti doresti sa iti evidentiezi talia, mizeaza pe o curea cu aspect glam. Vei obtine un efect "wow!".

Rochii de seara petrecute

Indiferent de tipul de silueta pe care il ai, vei arata divin intr-o rochie de seara eleganta petrecuta in zona mijlocului. Aceasta ascunde cu succes kilogramele depuse in zona abdomenului si confera impresia de silueta in forma de clepsidra. Alege modele in culori aprinse pentru a scoate in evidenta detaliile de croi ale piesei. Albastru intens, mov, roz si galben sunt nuante care iti vor asigura o doza mare de complimente.

Pe tine ce modele de rochii de seara te cuceresc de la prima vedere?

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare