Pentru ea

#jeansi #blugi #primavara 2013 #mofdele blugi #modele jeans

Modele de jeansi pe care trebuie sa-i porti in primavara 2013

Daca esti adepta unui stil vestimentar comod si porti jeansi atat la birou, cat si in oras sau la iesirile cu prietenii, designerii au si in aceasta primavara o multime de sugestii pentru ca tu sa iti reinnoiesti garderoba. Iubitoarele de moda au de unde alege modelul preferat, deoarece oferta este una extrem de variata, de la pantalonii skinny, cu talie inalta, pana la jeansii colorati sau cei cu detalii inedite.

Iata care sunt cele mai interesante modele de jeansi pe care le poti include in garderoba ta de primavara!


1. Jeansi skinny cu buline polka

Poarta o pereche de jeansi skinny negri cu buline polka pentru un look casual, in tendinte. Pentru un outfit deosebit, alege in partea superioara o piesa vestimentara feminina, precum o bluza diafana din satin sau un cardigan asimetric. Nu uita sa te incalti cu ghete cu toc inalt, pentru a crea un efect de alungire a picioarelor.


2. Jeansi colorati cu talie inalta

Alege o pereche de jeansi elastici, de culoare rosie sau verde. Pentru o nota chic-casual, poarta alaturi de acesti pantaloni un sacou peplum, iar daca vrei sa adopti un look formal, imbraca o camasa de culoare crem sau alba. Vei oferi un aer special acestei tinute, daca alegi o geanta din piele incapatoare, de tip plic.


3. Jeansi albi cu vipusca

Jeansii albi cu vipusca lata, de culoare neagra, sunt un must-have in acest sezon. Poti purta aceasta piesa vestimentara la iesirile in club. Nu uita sa iti accesorizezi tinuta cu cercei aurii si o pereche de ghete din piele intoarsa.


4. Jeansi cu imprimeu floral

Piesele vestimentare cu imprimeu floral au devenit nelipsite in garderoba oricarei femei, ceea ce inseamna ca trebuie sa iti achizitionezi o pereche de jeansi cu imprimeu floral pentru un look romantic.

Poarta jeansii cu un top de culoare neagra sau chiar cu o camasa intr-o nuanta care se regaseste in imprimeul blugilor. Ca sa te asiguri ca nu ai o tinuta foarte incarcata, poarta bijuterii neutre, din argint. Mai mult decat atat, poti renunta de tot la accesorii, daca vrei sa iesi prea tare in evidenta.



Sursa foto: shine.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare