Pentru ea

#botine #botine animal print #sneakers #botine rock

4 modele de botine la moda, care costa mai putin de 150 de lei

Toamna se instaleaza din ce in ce mai mult, iar zilele reci nu intarzie sa isi faca aparitia, asa ca in curand va trebui sa renunti la confortabilii balerini si sa treci la o incaltaminte mai calduroasa. In acest sezon, botinele sunt la mare cautare. Iata cateva modele pe care le poti gasi in marile magazine, la un pret accesibil.

1. Botine in stil rock

Daca esti adepta stilului rock, rebel, in marile magazine se gasesc numeroase modele de botine de acest tip. Cu toc sau joase, acestea sunt perfecte pentru un look sic, atat de zi, cat si de seara. Le poti purta atat cu pantaloni, cat si cu rochii sau fuste care sa se preteze acestui stil. Acest model de botine il poti gasi la H&M, la pretul de 129 de lei.

2. Botine in stil sneakers

Sneakersii sunt in mare voga toamna aceasta. Fie ca sunt viu colorati sau monocromi, sneakersii sunt una dintre piesele-vedeta in acest sezon. Acest tip de incaltaminte poate schimba orice tinuta banala intr-un surprinzatoare. Si acest model il poti gasi la H&M, la 129 de lei.

3. Botine cu toc gros si inalt

In cazul in care esti miniona si ai nevoie de o incaltaminte cu toc inalt, insa sa fie confortabila, poti alege botinele cu toc gros si snur, in care te vei simti confortabil si vei avea si stabilitate. Acest model il poti gasi pe site-ul depurtat.ro, la 129 de lei.

4. Botine cu animal print

Animal printurile raman si in sezonul toamna-iarna 2013-2014 in mare voga, asa ca trebuie sa ai cel putin o piesa vestimentara de acest gen. Botinele cu animal print ar fi perfecte, in cazul in care nu doresti o bluza sau o pereche de pantaloni cu imprimeuri.


Acest model de botine le gasesti tot pe site depurtat.ro, la doar 39 de lei.

Sursa foto: chroniclesofnadia.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare