Pentru ea

#creme #bronz #ulei de masline #protectia solara #creme naturale

4 modalitati naturale pentru o frumusete de invidiat

Vrei sa ai o piele cat mai catifelata si sanatoasa, un par stralucitor si un ten perfect? Poti obtine toate aceste lucruri si fara sutele de produse cosmetice chimice. Iata cateva modalitati naturale si inedite care te vor ajuta sa eclipsezi cu frumusetea ta.

1. Pentru un ten fresh, fara imperfectiuni

Daca vrei sa ai un ten radiant si perfect, poti sa folosesti cateva boabe de struguri. Taie boabele pe jumatate si aplica zeama acestora pe fata. Acizii din fructe sunt excelente exfoliante naturale.

In cazul in care te trezesti cu ochii umflati, aplica in acea zona o crema pe care ai tinut-o in prealabil cateva ore la frigider. Aplic-o in colturile exterioare ale ochilor inspre nas. Acest lucru va ajuta la drenarea circulatiei si va elimina rapid excesul de lichid din zona ochilor.

Pentru petele de pe fata, poti folosi, de asemenea, doua ingrediente naturale cunoscute de secole: arnica, pentru inflamatii, si ulei din arbore de ceai alb pentru pete.


2. Produse naturale pentru protectia solara

Daca vrei o protectie solara eficienta, care sa ajute si la hidratarea pielii, poti folosi o crema cu extract de ceai negru, inainte de a te expune la soare. Extractul de ceai negru scade efectul radiatiilor UV asupra pielii si previne si arsurile solare.

Pentru o mai buna eficienta a mastilor naturale pentru fata, aplica-le cat timp esti sub dus, deoarece porii sunt deschisi, iar acestea isi vor face mai repede efectul.
 

3. Bronz natural, fara soare

Cu ajutorul produselor naturale poti obtine chiar si un bronz de invidiat. Amesteca o lingurita de protectie solara organica cu un varf de cutit de bronz mineral, apoi aplica aceasta compozitie pe fata. Vei o obtine rapid o piele stralucitoare si in acelasi timp colorata subtil.

4. Par sanatos si stralucitor cu ulei de masline

In ajutorul parului ars, neted si fara stralucire vine uleiul de masline. Intinde cateva lingurite de ulei de masline pe par si lasa-l sa actioneze cel putin o jumatate de ora, apoi indeparteaza-l cu apa calda si sampon.

Evita cu orice pret sampoanele care contin sulfati. Aceastea actioneaza ca un detergent care decoloreaza si distrug firul de par.


Sursa foto: fashionlovelife.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare