Pentru ea

#club #stil feminin #distractie #tinute #tinute vestimentare

4 idei de tinute vestimentare pentru o noapte de distractie in club

Daca vrei sa obtii un look electrizant, insa iti doresti si sa dansezi toata noaptea in club, este important sa alegi o tinuta in care sa te simti confortabil. Noptile petrecute in cluburi pot fi extrem de obositoare, insa daca ai un outfit in care te simti bine, distractia este garantata. Tinutele din denim sunt intotdeauna o alegere buna pentru serile de distractie in club, insa nu sunt singurele. Iata si alte idei vestimentare care te pot inspira pentru a crea un outfit reusit pentru o seara in club!


1. Rochie cu un umar gol

Acest model de rochie iti evidentiaza feminitatea si iti scote in relief bustul si umerii. Este o rochie sexy pe care o porti purta cu o pereche de sandale sau pantofi cu tocul cat mai inalt, pentru a transmite eleganta si stil. Un colier interesant si cateva bratari te vor ajuta sa-ti conturezi un outfit inedit pentru o seara magica in club.


2. Rochie fara bretele

O rochie vaporoasa de vara, fara bretele, poate fi o alegere inspirata pentru o noapte pe care s-o petreci in club. Astfel, poti alege sa porti o rochie inflorata dintr-un material lejer, cum ar fi matasea, pe care sa o asortezi cu o pereche de sandale cat mai comode pentru a putea sa dansezi fara probleme. In acest sezon se poarta rochiile scurte in fata si mai lungi in spate, astfel ca poti alege un asemenea model si pentru iesirile in oras.


3. Rochie mini

Daca iti doresti sa atragi toate privirile din club si sa fii in centrul atentiei toata seara, poti opta pentru o rochie mini. Sexy si eleganta, rochia mini iti evidentiaza formele corpului si te ajuta sa faci o impresie buna. Pentru a fi in pas cu moda, este indicat sa alegi o rochie mini colorata, cu imprimeuri florale sau geometrice.


4. Jeans si camasa

Un alt outfit interesant pe care il poti alege pentru o seara in club este cel alcatuit din jeans scurti si o camasa colorata din matase. In ceea ce priveste incaltarile, poti alege sa porti cizme de vara sau o pereche de sandale cu tocuri inalte. Completeaza tinuta cu cateva bratari si o pereche de cercei mari si esti gata de distractie!



Sursa foto: goniovisionbox.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare