Pentru ea

#rochie #rochii #rochii de seara #stil feminin # rochii elegante

4 idei de rochii pentru petrecerile de sarbatori

Iarna bate la usa si, odata cu ea, si sezonul petrecerilor de sarbatori! De la party-ul de Mos Nicolae la cel de Revelion, luna cadourilor va fi presarata cu petreceri la care va trebui sa porti tinute deosebite. Descopera, in continuare, patru sugestii rochii perfecte pentru petrecerile de sarbatori si combinatiile in care le poti purta!


1. Rochia viu colorata

Te vei face instant remarcata la oricare dintre petrecerile de sarbatori la care vei participa daca vei opta pentru o rochie intr-o culoare aprinsa. O varianta potrivita ar putea fi , in special daca iti doresti sa renunti la clasica piesa vestimentara neagra. Cum o porti? In combinatie cu o pereche de ciorapi negri cu model, chic, un colier discret si un elegant.

Foto: collegefashion.net

2. Rochia indrazneata

In cazul in care iti doresti sa adopti un look mai indraznet, dar chic si elegant in acelasi timp, nu ezita sa optezi pentru o rochie dantelata, usor transparenta. Pentru a-ti completa look-ul indraznet, alege sa porti o jacheta cu blana, balerini luciosi, o curea subtire si un clutch . Balerinii reprezinta o alternativa inspirata la clasicii pantofi cu toc inalt, mai ales daca iti doresti sa dansezi intreaga noapte!


Foto: collegefashion.net

3. Rochia neagra

Urmaresti sa obtii un look clasic, dar in niciun caz demodat? Nu ezita sa apelezi la o rochie neagra , de aceasta data dintr-un material mai deosebit: catifeaua. Pentru un look retro, ideala este rochia cu maneci lungi si, eventual, buline discrete, albe.

Poti combina aceasta rochie cu o pereche de pantofi inalti, catifelati, si cateva accesorii discrete. De asemenea, iti poti inveseli tinuta cu ajutorul unei genti viu colorate.




Foto: collegefashion.net

4. Rochia stralucitoare

Nu in ultimul rand, vei fi o aparitie de senzatie daca vei alege ca, de Revelion, de pilda, sa porti o rochie stralucitoare. Pentru un look tineresc , alege o rochie cu maneci scurte pe care sa o combini cu botine inalte, chic, bratari aurite si o cu . Finalizeaza-ti look-ul cu un aprins si incredere in fortele proprii!


Foto: collegefashion.net

Sursa foto: styleclone.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare