Pentru ea

#hainelid.ro #stil feminin # haine primavara # tinute primavara #tinute trendy

3 tinute trendy pe care trebuie sa le porti in aceasta primavara!

Primavara si alaiul ei de flori au inceput sa se instaleze pe meleagurile noastre, ceea ce pentru o domnisoara sau doamna nu poate insemna decat un singur lucru: adoptarea de tinute trendy noi, feminine, lejere sau foarte senzuale, care sa atraga toate privirile.

Rochiile cu insertii semi-transparente, jeansii cu talie inalta si rochiile de ocazie stralucitoare se numara printre tendintele vestimentare de top ale primaverii. Accesorizeaza-le cu gust si pregateste-te sa faci furori oriunde te-ai afisa. Magazinul online Hainelid.ro iti ofera cele mai frumoase si accesibile piese trendy pentru sezonul cald!

1. Tinuta rock-chic

Pentru petrecerile din aceasta primavara sau iesirile in club, ai nevoie de o tinuta incarcata de sex-appeal, confortabila si adaptata, desigur, tendintelor sezonului. O optiune excelenta este Rochia Black Stones, cu portiuni semi-transparente in zona bustului si a spatelui (detaliu promovat intens de designerii renumiti) si pietre stralucitoare aplicate in zona umerilor. Poart-o cu platforme inalte negre si geanta-plic din piele cu aplicatii pretioase, pentru o tinuta rock-chic fabuloasa!

Gasesti rochia descrisa pe hainelid.ro, la pretul de 139 RON.

2. Tinuta casual cu jeansi cu talie inalta

Fara doar si poate, garderoba ta are nevoie de cel putin o pereche de jeansi cu talie inalta, croiala skinny, o piesa de top in tendintele primaverii. Poarta-i cu topuri scurte si bine mulate pe bust, pentru o tinuta casual inspirata din moda anilor '90. Ii poti accesoriza cu pantofi-platforma la ocaziile speciale sau cu botine joase si balerini, in tinutele din timpul zilei.

Un model de acest tip te asteapta pe hainelid.ro, Jeans Charm Lady, la pretul de 160 RON.

3. Tinuta de seara stralucitoare

Opulenta este cuvantul de ordine pentru tinutele de seara promovate de tendintele primaverii 2014, astfel ca a sosit momentul sa investesti intr-o rochie stralucitoare cu paiete, care sa te scoata instant din anonimat. Argintiul ramane o nuanta la moda, insa poti opta si pentru negru, burgundy, mov inchis sau albastru regal. Poart-o cu pantofi nude si accesorii cat mai discrete!

Rochia StarShine de pe hainelid.ro este perfecta pentru o tinuta de seara de acest tip si costa doar 139 RON.

Intra pe Hainelid.ro si vei gasi o gama completa de bluze, camasi, colanti, corsete, fuste, geci si paltoane de dama, rochii, sacouri, pantaloni, jeansi, tricouri sau veste la preturi excelente si perfect adaptate celor mai noi tendinte vestimentare!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului