Pentru ea

#stil #stil feminin #haine de iarna #tendinte iarna 2012 #haine sexy #haine sexy iarna

3 tinute sexy pentru zilele geroase

Atunci cand vremea de afara pare mai vitrega decat oricand, este usor sa ramai captiva intr-o rutina vestimentara crunta, care nu te ajuta deloc sa te simti atragatoare. Renunta la modestie si redescopera-ti farmecul si in timpul iernii, chiar daca volumul hainelor este considerabil mai mare decat de obicei. Iata 3 idei de tinute sexy pentru zilele geroase.

Revitalizeaza-ti aparitiile cu variante istete de a arata bine, fara sa renunti la protectia de care ai nevoie impotriva temperaturilor scazute. Iata ce tinute sexy iti recomandam:

1. Puloverul-rochie

Un pulover-rochie potrivit formelor tale iti va mentine trupul cald, fara sa acopere silueta total. In plus, aceasta piesa vestimentara deosebita se numara printre tendintele de varf ale sezonului in curs. Asigura-te ca esti la inaltime cu o pereche de botine chic, cu franjuri. Dresurile mate sunt, desigur, esentiale in acest context. Adauga un strop de culoare cu o geanta-plic portocalie si o bratara masiva aurie. Nu uita de haina de blana, iarna aceasta este un "must-have"!



Foto: refinery29.com

2. Tinuta lejera

Pana si cea mai lejera tinuta poate aduce, estetic, caldura verii in viata ta. Alege un pulover acasa.ro / crosetat " title="crosetat">crosetat in nuanta pielii, un maiou crem dedesubt si o pereche de pantaloni slim, intr-o nuanta dulce de rosu coral . Adauga un plus de personalitate ansamblului cu o pereche de ghete masive, cu toc patrat. Haina potrivita tinutei este paltonul lejer, accesorizat cu o esarfa pufoasa. Mai ai nevoie de un colier auriu XXL si o manichiura seducatoare, inchisa la culoare.



Foto: refinery29.com

3. Rochia maxi

Acest look demonstreaza din plin ideea ca nu ai nevoie sa-ti arati pielea pentru a fi irezistibila pentru sexul opus. Rochia maxi este foarte populara iarna aceasta, de aceea o poti combina cu o pereche de cizme cu toc mediu. Mai ai nevoie de o geanta chic cu detalii aurii, un inel supradimensionat, o haina pufoasa si calduroasa din blana si buze sexy, de un rosu sangeriu. Poti completa tinuta cu un fular elegant, in cazul in care simti nevoia unei protectii sporite.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare